Support.jpg

Gästrum

Det är känslan för detaljer som gör att dina gäster känner sig som hemma i sina rum. Våra produkter för personlig hygien, ytrengöring och sanering kan hjälpa dina gäster att få en fräsch, ren och bekväm vistelse, varje dag.

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Se till att pappret aldrig tar slut med vårt system Tork Vikt Toalettpapper. Det är perfekt för gästrum där problemfri funktionalitet och snygg design är viktigt. Påfyllningen är enkel och komforten garanteras med vårt toalettpapper Tork Extra Mjukt Vikt Toalettpapper

Ansiktsservett


Rekommenderade produkter

Ge mer komfort och bekvämlighet till dina gäster med våra extra mjuka och absorberande ansiktsservetter. De levereras i kompakta kartonger, så att dina gäster alltid kan ha dem nära.

Glasunderlägg


Rekommenderade produkter

Våra hygieniska glasunderlägg för engångsbruk finns i två färger för att garantera att du kan skydda möblerna och skapa rätt image. Det finns också möjlighet att trycka på underlägget, t. ex. kan du få det med din verksamhets logotyp.

Cocktailservett


Rekommenderade produkter

Se till att varje tillfälle blir speciellt för dina gäster med mjuka och absorberande coctailservetter av hög kvalitet från Tork. Välj från ett stort urval av klassiska färger. De är lätta att komplettera med bordsdukningar. Dessutom kan eget tryck få varje tillfälle mer minnesvärt samtidigt som du marknadsför din verksamhet.