Tork introducerar: bordsdukar på rulle, snibbdukar och bordsvepor!

Tork LinStyle® Premium bordsprodukter och servetter.

Linnekänsla med fördelarna hos en engångsservett

Tork LinStyle® är det perfekta valet för dig som vill ha en servett som ser ut och känns som en lyxig linneservett samtidigt som du får fördelarna med engångsbruk. Våra LinStyle servetter och bordsdukar är avsevärt mjukare och tjockare än vanliga pappersprodukter och har bättre absorptionsförmåga. På så vis kan du enkelt skapa en förstklassig måltidsupplevelse som gör att gästerna kommer tillbaka.

  • En färgklick kan räcka långt

    LinStyle® servetter finns i ett stort utbud av klassiska och moderna färger. Genom att lansera vårt matchande sortiment av bordsdukar från LinStyle® har vi gjort det enkelt att skapa en dukning som uttrycker temat och varumärket för din restaurang. Oavsett om du serverar banbrytande gourmetmåltider eller klassiska feel-good-recept. Vi erbjuder även alternativ med eget tryck för en helt komplett upplevelse.

  • Förhöj smakerna med din dukning

    Vi äter med ögonen först. Forskning visar att färger som omger en måltid kan ha en avsevärd inverkan på smakupplevelsen. Därför lät vi matstylistexperten Lina Lundgren skapa en broschyr om hur man matchar mat och färg. Läs mer om hur färg påverkar maten och få tips på nya servettvikningar här.

  • Släpp lös din kreativitet

    Blanda och kombinera med hela vårt LinStyle-sortiment av bordsprodukter och servetter.

  • Skrolla nedåt och beställ dina gratisprover nu

Beställ gratisprover nu!

Beställ ditt gratisprov av Tork LinStyle® här. OBS! Bara för företag, ej privatpersoner.