Vi presenterar LinStyle®-serien med servetter som ger en lyxig känsla

LinStyle®-servetterna är mjukare och tjockare än vanliga pappersservetter och de ger en exklusiv upplevelse till ett betydligt lägre pris än totalkostnaden för äkta linneservetter. Uppnå den exkllusiva designen och känslan av en linneservett medan du njuter den enkla effektiviteten av en engångsservett.

Något för alla sinnen

Det finns många element som ligger till grund för gästens upplevelse på din restaurang. Men innan gästen ens hinner ta sin första tugga kommer detaljerna i restaurangen att påverka hur välsmakande han/hon anser att måltiden är. Använd detta till din fördel!

 • En färgklick kan räcka långt

  LinStyle®-servetter finns i ett stort utbud av klassiska och moderna färger, samt de fyra senaste tilläggen: Aquablå, Korall, Senapsgul och Antracit (lanseras i maj). Vi har gjort det enkelt att skapa en dukning som uttrycker temat och varumärket för din restaurang, oavsett om du serverar ett modernt haute cuisine eller ett klassiskt feel-good-recept. Och för en verkligt skräddarsydd upplevelse, upptäck alternativet med eget tryck.

 • Ny broschyr om att matcha mat och servetter

  När det gäller mat kan det visuella intrycket ha en större effekt än vad smaklökarna har. Forskning visar att färger som omger en måltid kan ha en viktig inverkan på smakupplevelsen. Vi tycker att det lät spännande så vi kontaktade matstylistexperten Lina Lundgren för att skapa en broschyr om hur man parar ihop mat med rätt servett. Skrolla nedåt för att ladda ner broschyren och hitta de perfekt matchande färgerna för ditt kök. 

 • Beställ ditt gratisprov!

  Skrolla nedåt för att beställa ett gratisprov

 • Hur får du en dessert att smaka ännu sötare?

  Istället för att använda mer socker kan du prova att servera den tillsammans med en korallfärgad servett.

Vilken LinStyle®-servett passar dina behov bäst?

Kontakta oss för att diskutera din verksamhet och beställa prover.

Kontakta oss och beställ ett prov

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha

Detta formulär ber om dina kontaktuppgifter så att vi kan svara på din förfrågan via e-post. Läs om våra användarvillkor och personuppgiftspolicy för en detaljerad beskrivning av hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade uppgifter.

Vänligen bekräfta att du har läst informationen om personuppgifter och användarvillkor.

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig inom kort.

Stäng