Tork Xpressnap®

Tork Xpressnap är det idealiska servettdispensersystemet för restauranger som vill förbättra drifteffektiviteten. Systemet dispenserar endast en servett åt gången, vilket innebär att du garanterat kan minska förbrukningen med minst 25 %*

Varför ska du fixa det som redan fungerar?

Många catering- och självbetjäningsrestauranger lägger fortfarande servetter i lösa högar på bord och serveringsdisken. Det leder till överkonsumtion och onödigt avfall vilket både kostar pengar och är dåligt för miljön. Dessutom leder lösa servetthögar till oro över hygienen. Men få gäster klagar över servetter, så varför ska du bry dig? 

Genom att byta till Tork Xpressnap servettsystem kan du erbjuda en ännu bättre gästupplevelse. Dessutom tar gästerna endast så många servetter de behöver tack vare att dispensrarna matar ut en servett åt gången. 

Tork Xpressnap - en servett. Varje gång.

Tork Xpressnap är designad för att möta kraven från restauranger och bidrar till förbättrad drifteffektivitet och bekvämlighet samt minskat avfall. Du sparar tid, pengar och insatser så att du kan fokusera på dina kunder och det du gör bäst.

  • Förbättra serviceeffektiviteten

    Lönekostnader blir allt högre. Med det bredaste utbudet av prisbelönta servettdispensrar med speciellt anpassade refillprodukter, gör Tork Xpressnap det enkelt för dig att uppfylla kraven från din verksamhet samtidigt som du kan kontrollera servettförbrukningen och minska antalet arbetsuppgifter för personalen.

  • Marknadsför ditt budskap

    Det kan vara en utmaning att fånga dina gästers uppmärksamhet. Med Tork Xpressnap refillprodukter och dispensrar kan du marknadsföra ditt budskap och uppnå resultat! Visste du att 75 % av restauranggästerna uppmärksammar trycket på en servett och 71 % kommer ihåg delar av meddelandet? Och att 33 % av servettanvändarna lägger märke till en kampanj på dispenserns reklamruta och att 10 % utnyttjar erbjudandet? 

  • Stärk din miljöprofil

    Gästernas förväntningar fortsätter att utvecklas. Nu efterfrågar de sunda, hållbara produkter som stödjer den livsstil som de eftersträvar. Tork Xpressnap kan hjälpa dig att uppfylla dessa förväntningar utan att kompromissa med resultatet! Välj från ett stort urval av 100 % återvinningsbara eller FSC-certifierade refillprodukter av nyfiber.

Köp Tork Xpressnap från din distributör

Meddela oss vilken som är din distributör och vilken produkt från Xpressnap som du är intresserad av, så tar vi hand om resten.

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack, vi har tagit emot ditt meddelande och kommer att kontakta dig inom kort.

Stäng