M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Kök

Det är lättare att hålla ditt kök, din restaurang, din bar eller ditt kafé hygieniskt och fräscht med avtorkningspapper och rengöringsdukar som är gjorda för jobbet. Våra avtorkningspapper och rengöringsdukar är anpassade för uppgiften och kan hjälpa dig att snabbt hantera varje uppgift med självförtroende, oavsett om det gäller avtorkning i restaurangen eller rengöring i köket.

Avtorkningspapper


Rekommenderade produkter

Under dagen finns det ett behov för löpande underhåll, som till exempel att torka av vatten, olja, fetter och matrester – och självklart handavtorkning. Tork Avtorkningspapper Plus är ett mångsidigt papper som är idealiskt för att torka upp vätskor och handavtorkning.

Tork Dispenser Centrummatad

Tork Dispenser Centru...

Artikel : 659000

Tork Avtorkningspapper Plus

Tork Avtorkningspappe...

Artikel : 101250

Rengöringsdukar


Rekommenderade produkter

Påskynda dina rengöringsuppgifter i köket med Tork Rengöringsduk Slitstark. En hygienisk och populär ersättare till disktrasan. Använd den rejäla rengöringsduken så länge den är fräsch och släng den sen, för att alltid har en ren och hygienisk duk till arbetsytor och bord. De följsamma dukarna absorberar både olja och vatten, kan sköljas ur och användas om och om igen och är godkända för kontakt med livsmedel. För att ha ordning & reda och alltid fräscha rengöringsdukar nära till hands, placera dem i Tork Dispenser Vikta dukar i top-pak. 
 
Som ett hygieniskt alternativ till slängen rekommenderar vi Tork Rengöringsduk Kök. En bomullsbaserad rengöringsduk med bra uppsugningsförmåga.

Tork Dispenser för Vikta dukar i top-pack

Tork Dispenser för Vi...

Artikel : 654000

Tork Rengöringsduk Kök, W4

Tork Rengöringsduk Kö...

Artikel : 473178