Tabletop 1.tif

Fullbetjäning

Dina kunder märker när deras måltidsupplevelse är fulländad in i minsta detalj. Våra avtorkning- och rengöringsprodukter hjälper dig att uppnå god hygien, men att ha rätt produkter för dina bord kan också göra en stor skillnad. Våra servetter och bordsprodukter finns i många olika färger, kvaliteter, storlekar och typer av vikning. Allt är designat för att passa för den måltidsupplevelse som du vill skapa.

Servetter


Rekommenderade produkter

Tork LinStyle® Middagsservett är ett perfekt val för en engångsservett som ska göra ett starkt intryck. Den är gjord av ett speciellt, tjockt material som ger en känsla av linne. 
• Enastående, mjuk känsla
• Ger ett sofistikerat intryck 
• Kan enkelt kompletteras med klassiska och moderna färger 
• Välj mellan kompletterande extra stora middagsservetter, middagsservetter, förvikta (1/8) middagsservetter, cocktailservetter eller bestickpåsar

Tork LinStyle® Middagsservett Aquablå

Tork LinStyle® Middag...

Artikel : 478880

Bordsprodukter


Rekommenderade produkter

Skapa den middagsatmosfär som du vill ge dina kunder med bordsprodukter och servetter som är designade för att enkelt komplettera din stil. Oavsett om du serverar snabbmat, drycker eller femrätters middagar ger produkter från Tork en upplevelse som gör att gästerna kommer tillbaka.
 
Med vårt utbud av bordsprodukter kan du välja bland bordsdukar, snibbdukar, bordslöpare,  glasunderlägg, bestickfickor etc.
• Enfärgade för att matcha servetterna
• Eget tryck

Tork Bordsduk med textilkänsla Svart

Tork Bordsduk med tex...

Artikel : 474580

Tork Glasunderlägg Vit

Tork Glasunderlägg Vit

Artikel : 470246