Tabletop_N4_original.jpg

Självbetjäning

Att hålla självbetjäningskunder i rörelse när du låter dem välja kan vara en hygienisk utmaning. Det krävs att påfyllning, avfallshantering och förvaring fungerar så smidigt som möjligt. Vårt urval av smarta serveringsprodukter, inklusive Tork Xpressnap Dispensersystem för servetter, är designad för att öka effektiviteten så att din personal kan tillbringa mer tid med att göra kunderna nöjda, även under rusningstid.

Servetter


Rekommenderade produkter

Tork Xpressnap® Servettdispenser minskar servettanvändningen med minst 25 % jämfört med traditionella servettdispensrar*. Dispensering av en servett åt gången minskar avfall och förbättrar hygienen. Den kan också minska förvaringsutrymme och behovet av påfyllning och återbeställning. Finns i flera olika stilar och storlekar och du kan göra både dispensrar och servetter mer personliga för att lyfta fram ditt varumärke. 
När det är tillräckligt med en mindre servett har Tork Xpressnap Snack™ Bordsdispenser samma fantastiska fördelar som Tork Xpressnap® Servettdispenser, men med 60 % av storleken. Den är idealisk för små bord och för mellanmål.
*Jämfört med traditionella servetthållare. 

Tork Xpressnap® Bordsdispenser Valnöt

Tork Xpressnap® Bords...

Artikel : 273002

Tork Xpressnap® Extra Mjuk Vit Dispenserservett med lövdekor

Tork Xpressnap® Extra...

Artikel : 13670

Ytrengöring och sanering


Rekommenderade produkter

För en snabb och effektiv rengöring och sanering av ytor kan vårt produkturval av Tork avtorkningspapper, Tork rengöringsdukar och Tork dispensrar hjälpa dig att spara tid och insatser. Hygienuppgifter blir snabbt gjorda med rätt avtorkningspapper för varje uppgift. Vårt urval av rengöringsdukar inkluderar också färgkodade rengöringsdukar för att hjälpa dig att undvika korskontaminering.

Tork Rengöringsduk Färgkodad

Tork Rengöringsduk Fä...

Artikel : 194650

Tork Rengöringsduk Färgkodad

Tork Rengöringsduk Fä...

Artikel : 194750