Washroom 2.tif

Extra omtanke

Om du vill få besökarna att slappna av i en mer bekväm miljö och ta hand om mer än deras grundläggande behov, har Tork toalettutrymme Extra omtanke allt som du behöver. Besökare med olika behov kommer att uppskatta den extra omsorgen och omtanken, från våra mjuka och bekväma pappershanddukar till vår fuktgivande lotion.

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Besökare med olika behov kommer att uppskatta våra mjuka pappershanddukar Tork Advanced. Förutom snabb handtorkning har dessa mjuka och bekväma handdukar styrkan att gnugga bort fläckar på kläder och mycket mer. När de används med Tork Matic™ Dispenser Handduk på rulle får du ett problemfritt, väldesignat system med hög kapacitet, så att handdukarna inte tar slut. Dessutom 
kontrolleras förbrukningen och avfallet minskar tack vare dispenseringen av en handduk åt gången.

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle

Tork Matic® Dispenser...

Artikel : 551000

Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle Premium

Tork Matic® Mjuk Hand...

Artikel : 290016

Tvål


Rekommenderade produkter

Erbjud besökarna en lugnande, fuktgivande handtvätt med vår Tork Extra Mild Skumtvål. Den parfym- och färgfria sammansättningen av premiumkvalitet minskar risken för hudirritation och allergiska reaktioner. Och det är lätt att tvätta händerna för alla med vår Tork Dispenser Skumtvål som har en mjuk tryckknapp. Certifiering för enkel användning av det Svenska Reumatikerförbundet.

Tork Skincare Dispenser

Tork Skincare Dispenser

Artikel : 561500

Tork Extra Mild Skumtvål

Tork Extra Mild Skumtvål

Artikel : 520701

Duschtvål


Rekommenderade produkter

Vår Tork Hair & Body Flytande Duschtvål/Schampo är favoriten för en komplett duschvård med allt i en och samma produkt. En lätt parfymering och ett rikt, krämigt lödder skapar en fräsch och ren känsla. Och det är lätt att duscha för alla med vår Tork Dispenser Duschtvål som har en mjuk tryckknapp. Certifiering för enkel användning av det Svenska Reumatikerförbundet.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini 

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Duschcreme Mini

Tork Duschcreme Mini

Artikel : 420602

Lotion


Rekommenderade produkter

Var extra vänlig mot din hud och använd vår oparfymerade Tork Hand & Body Lotion. Den rika sammansättningen inkluderar fuktgivande medel och naturligt vitamin E. Denna lotion är idealisk för att lugna och skydda normal, torr och känslig hud. Använd Tork Dispenser Hudvård med en mjuk tryckknapp, så att även personer med låg handstyrka kan ta del av ditt hudvårdserbjudande. Tork dispensrar med mjuk tryckknapp är certifierade för enkel användning av Svenska Reumatikerförbundet.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini 

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Hand & Body Lotion parfymfri

Tork Hand & Body Loti...

Artikel : 420202

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Det kommer aldrig att finnas för lite toalettpapper med vår Tork Dispenser Mid-size Twin Toalettpapper. Den rymmer två hela rullar av vårt toalettpapper Tork Advanced. Tomma rullar ligger kvar inuti dispensern och håller golvet rent.

Tork Dispenser Mid-size Twin Toalettpapper

Tork Dispenser Mid-si...

Artikel : 557500

Tork Mid-size Mjukt Toalettpapper, T6

Tork Mid-size Mjukt T...

Artikel : 127520

Airfreshener


Rekommenderade produkter

Vår Tork Airfreshener Citron har en trevlig och fräsch doft som ger varje besökare en behaglig upplevelse i toalettutrymmet. Den här doftoljan av hög kvalitet är speciellt sammansatt för att ge en fräsch doft under en lång tid, genom att neutralisera obehagliga lukter. Tillsammans med Tork Dispenser Airfreshener Spray möts varje gäst av en citrusdoft vid varje besök.

Tork Dispenser Airfreshener Spray

Tork Dispenser Airfre...

Artikel : 562000

Tork Airfreshener Spray Citron

Tork Airfreshener Spr...

Artikel : 236050

Papperskorg


Rekommenderade produkter

Komplettera utseendet i toalettutrymmet och förbättra komforten med vår papperskorg Tork Elevation 50 l med hög kapacitet. Den attraktiva designen döljer allt avfall och ger ett trevligare intryck. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar. En diskret Tork sanitetsbehållare med en matchande design finns också tillgänglig.

Tork Papperskorg 50 Ltr

Tork Papperskorg 50 Ltr

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060

Ansiktsservetter


Rekommenderade produkter

Få dina gäster att känna sig som hemma genom att erbjuda extra komfort och bekvämlighet. Våra Tork Ansiktsservetter i en attraktiv väggmonterad eller fristående Tork Dispenser Ansiktsservett är till exempel alltid välkomna.

Tork Dispenser Ansiktsservett

Tork Dispenser Ansikt...

Artikel : 270023

Tork Extra Mjuk Ansiktsservett

Tork Extra Mjuk Ansik...

Artikel : 140280

Toalettsitsrengöring


Rekommenderade produkter

För de gäster som vill ha extra hygien finns Tork Toalettsitsrengöring.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini 

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Toalettsitsrengöring

Tork Toalettsitsrengö...

Artikel : 420302