Hygiene.tif

Extra hygiensäkert

Att minska risken för korskontaminering är avgörande på din arbetsplats. Våra milda tvålar, hudlotioner, handdesinfektionsmedel och mjuka pappershanddukar kan hjälpa dem som ofta tvättar sina händer att skydda sina händer samtidigt som man skyddar sig mot bakterier. Vårt fullständiga utbud av handhygienprodukter inkluderar också attraktiva, beröringsfria automatiska dispensrar. De kan bidra ytterligare med att minska spridningen av bakterier och till och med motivera till användning.

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Frekvent handtvätt kräver mild hudvård. Våra Tork Matic® Mjuka Handdukar på rulle känns bra och torkar händerna snabbt. Dispensern Tork Matic® levererar en handduk åt gången med Intuition™ sensor, så att du endast rör vid den handduk som du kommer att använda. När dessa produkter används tillsammans kan de hjälpa dig att upprätthålla hygienen snabbt och effektivt så att du får mer tid för ditt arbete.

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle – Intuition™ sensor Vit

Tork Matic® Dispenser...

Artikel : 551100

Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle Premium

Tork Matic® Mjuk Hand...

Artikel : 290016

Tvål


Rekommenderade produkter

Vår skumtvål kombinerar handtvätt och sanering. Det är en extra hygienisk tvål med en unikt låg alkoholsammansättning som är parfym- och färgfri för att orsaka mindre torrhet vid frekvent användning. Minskar risken för hudirritation eller allergiska reaktioner. Tillsammans med en beröringsfri sensordispenser och slutna refillprodukter kan hygienen upprätthållas och korskontaminering minimeras.

Tork Skincare Dispenser - med Intuition™ sensor

Tork Skincare Dispens...

Artikel : 561600

Handrengöring


Produktrekommendationer

Sanera och återfukta med vårt handdesinfektionsmedel Tork Alkoholgel. Det desinficerar händer snabbare utan vatten med ett återfuktande medel som skyddar huden. Och eftersom dispensern haren armbågsfattning är risken minimal för korskontaminering.

Tork Dispenser Flytande Tvål – Armbågsfattning

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560100

Toalettpapper


Förbättra hygienen och minska förbrukningen av toalettpapper med upp till 40 % med Tork SmartOne®. Våra säkra dispensrar håller även rullen helt skyddad på insidan. Fyll på med Tork Advanced som ger en god kvalitet.

Tork SmartOne® Twin Mini Dispenser Toalettpapper

Tork SmartOne® Twin M...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toalettpapper

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Papperskorg


Rekommenderade produkter

God hygien kan snabbt upprätthållas med vår Tork Papperskorg 50 l, som är enkel att rengöra och har hög kapacitet. Locket på papperskorgen döljer avfallet för en bättre hygien. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar.

Tork Papperskorg 50 Ltr

Tork Papperskorg 50 Ltr

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060

Sanitetsbehållare


Rekommenderade produkter

En diskret Tork sanitetsbehållare finns också med en design som matchar resten av dina dispensrar. Tork soppåsar är enkla att ta bort och ersätta, vilket gör städningen enkel.

Tork Papperskorg Mini 5 Ltr

Tork Papperskorg Mini...

Artikel : 564000

Tork Soppåse 5 Ltr

Tork Soppåse 5 Ltr

Artikel : 204040

Toalettsitsrengöring


Rekommenderade produkter

För de gäster som vill ha extra hygien finns Tork Toalettsitsrengöring.

Tork Dispenser Flytande Tvål Mini 

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 561000

Tork Toalettsitsrengöring

Tork Toalettsitsrengö...

Artikel : 420302