ImageDesignLine_original.jpg

Design utöver det vanliga

Det krävs att din design sticker ut för att ett besök i ett toalettutrymme ska leda till att folk pratar om det efteråt. Vill du att din verksamhet utmärker sig och lämnar ett bestående intryck? Våra produkter med en design utöver det vanliga kompletterar de högkvalitativa materialen och ytorna i ett lyxigt toalettutrymme och gör att en fantastisk design lyser igenom. Enastående omsorg för dina kunder börjar här.

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Varje detalj är viktig när du försöker göra ett starkt intryck. Med våra extra mjuka handdukar från Tork Premium med QuickDry™ skämmer du bort dina gäster. Den generösa storleken, mjukheten och snabba absorptionsförmågan skapar en lyxig känsla. Tork Xpress™ Dispenser Multifold Handduk kompletterar den exklusiva upplevelsen. Dispenser är slimmad, diskret och ingår i vår designserie Tork Image Design Line för att ge ditt toalettutrymme det lilla extra.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 460004

Tork Xpress® Extra Mjuk Multifold Handduk

Tork Xpress® Extra Mj...

Artikel : 100297

Pappershanddukar på rulle


Rekommenderade produkter

Den beröringsfria, helt automatiska dispensern är perfekt för toalettutrymmen som kräver optimal hygien eller en mer sofistikerad känsla. Dispensern ingår i vår designserie Tork Image Design Line för att ge ditt toalettutrymme det lilla extra. För en mjuk och lyxig känsla välj Tork Matic™ Mjuk Handduk på rulle.

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle – Intuition™ sensor

Tork Matic® Dispenser...

Artikel : 460001

Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle Premium

Tork Matic® Mjuk Hand...

Artikel : 290016

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

För att göra rätt intryck rekommenderar vi Tork Toalettpapper. Använd vår Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettpapper för en enhetlig design med en modern känsla. Den har tillräckligt med kapacitet så att det alltid ska finnas papper till dina gäster.

Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettpapper

Tork Dispenser Mini J...

Artikel : 460006

Tork Mini Jumbo Mjukt Toalettpapper Premium

Tork Mini Jumbo Mjukt...

Artikel : 110253

Tvål


Rekommenderade produkter

Den beröringsfria, helt automatiska dispensern är perfekt för toalettutrymmen som kräver optimal hygien eller en mer sofistikerad känsla. För en lyxig känsla och elegant doft, prova vår nya tvål Tork Exklusiv Skumtvål.

Tork Skincare Dispenser - med Intuition™ sensor

Tork Skincare Dispens...

Artikel : 561608

Tork Exklusiv Skumtvål

Tork Exklusiv Skumtvål

Artikel : 520901

Airfreshener


Rekommenderade produkter

De första intrycken gör skillnad. Välkomna besökarna av toalettutrymmet med en behaglig doft från vår Tork Airfreshener Citron. Vår speciellt sammansatta doftolja är av hög kvalitet och dispenseras diskret genom Tork Dispenser Airfreshener Spray. Den ger en fräsch doft under en lång tid genom att neutralisera obehagliga lukter och bidrar till att skapa en behaglig upplevelse i toalettutrymmet för alla sinnen.

Tork Dispenser Airfreshener Spray

Tork Dispenser Airfre...

Artikel : 256055

Tork Airfreshener Spray Blom

Tork Airfreshener Spr...

Artikel : 236052

Papperskorg


Rekommenderade produkter

Komplettera toalettutrymmets utseende och förbättra komforten med vår Tork Papperskorg 40 l med hög kapacitet. Den attraktiva designen döljer allt avfall och ger ett trevligare intryck. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar.

Tork Papperskorg 50 liter

Tork Papperskorg 50 l...

Artikel : 460011

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060

Sanitetsbehållare


Rekommenderade produkter

En diskret Tork sanitetsbehållare med en design som matchar dina dispensrar finns också tillgänglig. Tork soppåsar är enkla att ta bort och ersätta, vilket gör städningen enkel.

Tork Papperskorg Mini 5 Ltr

Tork Papperskorg Mini...

Artikel : 564008