Hand hygiene.tif

Standard

Om du behöver toalettutrymmen som är kostnadseffektiva och kräver lite underhåll och där många användare går in och ut snabbt är rätt komponenter, inklusive robusta hygiensystem, helt avgörande. Våra dispensrar och pappershanddukar kan hjälpa dig att kontrollera förbrukningen. Dessutom hjälper våra dispensrar med hög kapacitet till att ge konsekvent service utan att det slösar resurser för rengöring och underhåll.

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Torka händerna snabbt för att minska köer och kostnader med enkla, effektiva handdukar. Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle ger ett utmärkt värde för pengarna. Med Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle kontrolleras förbrukningen med dispensering av en handduk åt gången. Det hjälper dig att hantera ett jämnt flöde av besökare utan att pappret tar slut.

Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle

Tork Matic® Dispenser...

Artikel : 551000

Tork Matic® Mjuk Handduk på rulle Advanced

Tork Matic® Mjuk Hand...

Artikel : 290067

Pappershanddukar


Rekommenderade produkter

Torka händerna snabbt för att minska köer och kostnader med enkla, effektiva handdukar. Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk ger ett utmärkt värde för pengarna. Med Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk kontrolleras förbrukningen med dispensering av en handduk åt gången. Det hjälper dig att hantera ett jämnt flöde av besökare utan att pappret tar slut.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk

Tork Xpress® Dispense...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk

Tork Xpress® Mjuk Mul...

Artikel : 100288

Tvål


Rekommenderade produkter

Vår Tork Flytande tvål är idealisk för välbesökta toalettutrymmen och ger upp till 1 000 handtvättar per refillflaska. Tack vare dispensern som ger en kontrollerad mängd tvål varar denna tvål länge samtidigt som den är kostnadseffektiv. Tvåldispensern  från Tork är certifierade för enkel användning för både städpersonal och gäster – även för dem med begränsad handstyrka. Den funktionella designen håller kostnaderna nere och främjar en god hygien för alla besökare av toalettutrymmet.

Tork Dispenser Flytande Tvål

Tork Dispenser Flytan...

Artikel : 560000

Tork Mild Flytande Tvål

Tork Mild Flytande Tvål

Artikel : 420501

Toalettpapper


Rekommenderade produkter

Minska förbrukningen av toalettpapper med upp till 40 % med Tork SmartOne® Dispenser som ger ett ark åt gången. Den här dispensern har extra hög kapacitet och den är robust och designad för att fungera i mycket tuffa miljöer. Fyll på med vårt toalettpapper Tork Advanced som garanterar en problemfri funktion med lite underhåll.

Tork SmartOne® Dispenser Toalettpapper

Tork SmartOne® Dispen...

Artikel : 680000

Tork SmartOne® Toalettpapper

Tork SmartOne® Toalet...

Artikel : 472242

Airfreshener


Rekommenderade produkter

Kontrollera obehagliga lukter mellan städbesöken med vår högkvalitativa Tork Airfreshener Citron, som räcker länge. Med Tork Dispenser Airfreshener Spray neutraliserar denna koncentrerade doftolja obehagliga lukter och avger en behaglig doft dygnet runt. En nivåindikator gör det enkelt att se när det är dags för påfyllning. Påfyllning görs snabbt och enkelt. Det är en effektiv dispenser som ger en fräsch doft under en lång tid.

Tork Dispenser Airfreshener Spray

Tork Dispenser Airfre...

Artikel : 562000

Tork Airfreshener Spray Citron

Tork Airfreshener Spr...

Artikel : 236050

Papperskorg


Rekommenderade produkter

Komplettera toalettutrymmet med vår Tork Papperskorg 50 l med hög kapacitet. De är enkla att rengöra, tömma och fylla med våra starka och pålitliga Tork Soppåsar. En diskret Tork sanitetsbehållare med en matchande design finns också tillgänglig.

Tork Papperskorg 50 Ltr

Tork Papperskorg 50 Ltr

Artikel : 563000

Tork Soppåse 50 l

Tork Soppåse 50 l

Artikel : 204060