Passagerarterminaler

Passagerarterminaler

En resenär börjar sitt äventyr redan på flygplatsen. Den förväntar sig en bra upplevelse i varje del av terminalen, speciellt i toalettutrymmet. Hygien är nu mer än någonsin en otroligt viktig faktor i områden med många besökare, som flygplatser, för både besökare och anställda. Det är viktigt för alla att känna sig trygga och att passagerarna känner sig nöjda.


Du som städchef ansvarar för att leverera en tillfredsställande och sömlös passagerarupplevelse. Detta kan göras på många sätt, men en bra start är att tillhandahålla lämpliga lösningar för städning och hygien av hög kvalitet. Med besökstoppar kommer du att behöva smart och funktionell utrustning och verktyg för att spara tid och arbeta effektivt.


Tork erbjuder produkter och tjänster som är kostnadseffektiva och utformade för att öka flödet genom toalettutrymmena och höja hygienstandarderna med minimal miljöpåverkan – för att hjälpa dig och din personal att öka effektiviteten i verksamheten och ge passagerarna en bättre upplevelse.

Obs! Tork Vision Städning hette tidigare TorkEasyCube®.