Rekreation

Rekreation

Rekreationsverksamheter måste kunna garantera en säker, angenäm och positiv gästupplevelse, trots varierande besöksantal på stora anläggningar. Det kan vara en utmaning att erbjuda en upplevelse av hög kvalitet och samtidigt kontrollera kostnaderna.


Sedan pandemins start har återvändande besökare haft högre krav än någonsin på sina upplevelser. Ett smutsigt eller överfullt toalettutrymme kan påverka hela besöket negativt. Och idag då många kunder delar sina upplevelser online kan en dålig recension spridas snabbt och påverka din verksamhet negativt.


Tork har dedikerat det senaste årtiondet åt att öka hygienstandarder utanför hemmet. Vi erbjuder banbrytande lösningar som hjälper dig och din städpersonal att hitta smartare sätt att arbeta och möta de höga hygienkraven från besökare som återvänder efter pandemin. Våra lösningar gör det möjligt för dig att förbättra besöksflödet på toalettutrymmen, säkra tillgången på hygienprodukter för alla, frigöra tid och öka effektiviteten. Och viktigast av allt, ge gästerna en positiv, hållbar och minnesvärd upplevelse som gör att de vill komma tillbaka flera gånger.

Obs! Tork Vision Städning hette tidigare TorkEasyCube®.