Vill du komma igång med Tork EasyCube®?

Du behöver bara skicka oss ett kort meddelande! En representant från Tork kommer att kontakta dig inom kort.

Kontakta oss

Kontakta oss

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha

Detta formulär ber om dina kontaktuppgifter så att vi kan svara på din förfrågan via e-post. Läs om våra användarvillkor och personuppgiftspolicy för en detaljerad beskrivning av hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade uppgifter.

Vänligen bekräfta att du har läst informationen om personuppgifter och användarvillkor.

Vi skulle gärna skicka exklusiva erbjudanden och nyheter om Tork produkter och tjänster till dig. Genom att lämna dina uppgifter accepterar du att kontaktas av oss via e-post. Läs om våra användarvillkor och personuppgiftspolicy för en detaljerad beskrivning av hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade uppgifter.

Tack, vi har mottagit ditt meddelande.

Stäng

Effektivare städning med intelligenta sensorsystem

Städprogrammet Tork EasyCube® hjälper dig att spara tid samtidigt som du förbättrar kvaliteten på städningen i alla utrymmen. 

Hur? Realtidsdata genererar prioriteringar baserade på verksamhetens verkliga städbehov och hjälper städledare och städpersonal att agera där det verkligen behövs.

1610_SCA_4539.tif

Intelligent städning

Sensortekniken i de uppkopplade enheterna, t.ex. besöksräknare och tvåldispensersystem, sänder kontinuerlig information till Tork EasyCube® om de verkliga behoven av städning och påfyllning. 

Städledare och städpersonal vet exakt vilka utrymmen som ska prioriteras och kan undvika onödig städning och snabbt agera där det behövs. 

Alltid full koll med Internet of Things! 

digitalized_cleaning_instructions_tork

Optimera resurserna över tid

Med åtkomst till realtidsdata från sensorstyrda enheter bidrar Tork EasyCube® direkt till effektivare städning genom ett intelligent molnbaserat cleaning management-system. 

Analysverktyget övervakar och jämför olika nyckeltal för att säkerställa högsta städkvalitet med den mest effektiva resursanvändningen.

EasyCube_digital cleaning.tif

Professionell städning möter digital intelligens med Internet of Things

device + wifi.png

Uppkopplade enheter

Sensorteknik i dispensrar, besöksräknare och datainsamlingsenheter från Tork mäter besökarantal och påfyllningsnivåer.
ipad + screen.png

Facility management-system för städare

Realtidsdata från uppkopplade enheter samlas in och visas i städprogammet Tork EasyCube® så att städarna kan arbeta på ett effektivare sätt.
macbook + screen.png

Statistik för städledare

Nyckeltal för städledare för att spåra och förutse förbrukningen, optimera resurserna och öka effektiviteten med sensorteknik.