Är du redan en användare?
Logga in

Hur kan datadriven städning göra att du behåller kontrollen?

hero-image_rectangle.jpg

Datadriven städning är det senaste inom professionell städning. Vill du läsa mer om hur det påverkar branschen och hur det kan gynna din verksamhet? Läs vår Insider’s guide om datadriven städning.

Gå till guiden

Intelligent system, effektivare städning

Tork EasyCube® är en molnbaserad städtjänst som samlar in realtidsdata från sensorstyrda enheter. Den insamlade datan visas på en lättanvänd webbapplikation och hänvisar städpersonalen exakt till den plats där de behövs. Tork EasyCube är det nya facility management systemet som direkt sparar arbetskraft, ger besökarna en bättre upplevelse och personalen högre motivation.

Vill du komma igång med Tork EasyCube®?

Du behöver bara skicka oss ett kort meddelande! En representant från Tork kommer att kontakta dig inom kort.

Kontakta oss

Kontakta oss

Välj ämne
Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack för att du kontaktar Tork. Vi kommer besvara ditt mejl så snart som möjligt.

Stäng

Städning av fastigheter möter den digitala tidsåldern

EasyCube_connected dispenser.tif

Anslutna enheter

Sensorteknik i dispensrar, besöksräknare och datainsamlingsenheter från Tork mäter antalet besökare och påfyllningsnivåerna. 
EasyCube_connected cleaning.tif

Mobil åtkomst av realtidsdata

Data från enskilda enheter samlas in och visas i webbapplikationen Tork EasyCube®. 
Tork EasyCube_cleaning statistics.jpg

Statistik för att optimera verksamheten

Nyckeltal för att spåra och förutse förbrukningen Realtidsdata och statistik för effektivare sätt att arbeta.

Insikter baserat på data

Fastighetsansvariga och städpersonal kan arbeta proaktivt och flexibelt istället för att bara reagera på klagomål. I det korta perspektivet ger webbapplikationen städpersonal information om var omedelbara insatser behövs. I det längre perspektivet kan chefer använda statistiken för att ta beslut om optimala städrutiner.

Easycube.tif

Effektiv städning

Städpersonalen sparar tid tack vare informationen de får i realtid om låga refillnivåer och antal besökare per utrymme via applikationen Tork EasyCube®. Städpersonalen kan lägga mer tid på de utrymmen som har störst behov av underhåll. Städpersonalen kan ligga steget före och enkelt se vilka och hur många refiller som behöver tas med på städvagnen. Det minimerar besöken till städförrådet. 
EasyCube_needbased cleaning.tif

Effektivare kommunikation

Tork EasyCube® specialanpassas till varje verksamhet. Med information om besöksfrekvenser och rusningstider får cheferna möjlighet att planera optimala städrundor. 

Applikationens meddelandefunktion är även en mycket effektiv kommunikationskanal. 

Städpersonalen kan hålla direktkontakt med cheferna och med varandra även när de arbetar långt ifrån varandra. 

EasyCube_tablet_connected cleaning.tif

Kvalitetskontroll

Information gör det lättare för alla att ta rätt beslut. Genom att mäta refillförbrukningen över tid kan cheferna ta rätt beslut för budgetering och inköp. 

Cheferna kan även följa upp hur nyckeltal (KPI) uppfylls och säkerställa städning av högsta kvalitet. 

EasyCube_digital cleaning.tif

Nyttan för verksamheten

Tork EasyCube® passar många typer av verksamheter, i synnerhet sådana som är spridda över stora områden och har höga och varierande besöksfrekvenser, exempelvis nöjesparker och flygplatser. 
 
I första hand är det en tjänst som passar företag som tänker framåt och chefer som är intresserade av nya och förbättrade arbetssätt. Det är ett utmärkt sätt att förbättra eller bibehålla en hög kundnöjdhet, samtidigt som arbetet bedrivs betydligt mer effektivt. 

 • Högre kvalitet med samma resurser

  Vid övergång från statiska städscheman till behovsbaserade scheman sparas tid, pengar och arbete. 
   
  Med ett effektivare arbetssätt, tack vare 77 % färre dispenserkontroller, kan kvaliteten på städningen förbättras drastiskt. Fallstudier visar att städfrekvensen ökar med upp till 62 % i välbesökta utrymmen.* 
   
  Minskning av onödiga kostnader samtidigt som kundupplevelsen förbättras behöver inte stå i motsats till varandra. 
   
  * Marknadsstudie av extern part med observationsstudier och intervjuer före och efter implementering av Tork EasyCube® i en fastighet med 20 000 besökare per vecka. 

 • Öka motivationen och produktiviteten

  Med Tork EasyCube® får städpersonalen kontroll över sin egen effektivitet. 
   
  Att veta exakt var deras insatser behövs, och varför, gör arbetet mer meningsfullt. Personalen kan använda statistik från Tork EasyCube® för att medvetet bidra till ökad kundnöjdhet istället för att bara utföra repetitivt arbete. 
   
  Resultatet? Det blir lägre personalomsättning eftersom motivation och tillfredsställelse ökar. Vissa företag har även sett en minskad sjukfrånvaro!

 • Ökad gästfrihet

  Information i realtid gör det enkelt att förebygga klagomål. Med Tork EasyCube® kan man säkerställa att varje besökare välkomnas av rena, fräscha och välpåfyllda toalettutrymmen. 
   
  De frigjorda resurserna kan användas för ytterligare städning i kritiska utrymmen vilket ger besökarna en förbättrad upplevelse. 

 • Upp till 62% ökning av städfrekvens i välbesökta utrymmen
  * Marknadsstudie av extern part med observationsstudier och intervjuer före och efter implementering av Tork EasyCube® i en fastighet med 20 000 besökare per vecka.
 • Upp till 76% minskad tid med tomma dispensrar
  Data från Tork EasyCube® systemet visar under vilken tid dispensrar är tomma eller nästintill tomma, insamlat Mars 2016 (efter implementering); jämfört med samma månad 2015 (före implementering).