Är du redan en användare?
Logga in

Hur datadriven städning håller dig steget framför

Video-Screenshot_original.jpg

Datadriven städning är den senaste utvecklingen inom professionell städning. Vill du veta mer om hur denna utveckling påverkar branschen och hur en molnbaserad sensorteknik kan gynna din verksamhet? Läs vår Insider’s guide om datadriven städning.

Gå till guiden

Effektivare städning med sensorteknik

ipad-notifications_original.jpg

Tork EasyCube® är ett molnbaserat cleaning management-system som samlar in realtidsdata från besökarantal och sensorstyrda enheter som automatiska dispensrar. Den insamlade datan visas på en lättanvänd webbapplikation och hänvisar städpersonalen exakt till den plats där de behövs.    

Tork EasyCube är det nya facility management-systemet som direkt sparar arbetskraft, ger besökarna en bättre upplevelse och personalen högre motivation.

Vill du komma igång med Tork EasyCube®?

Du behöver bara skicka oss ett kort meddelande! En representant från Tork kommer att kontakta dig inom kort.

Kontakta oss

Kontakta oss

Välj ämne
Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in namn på företag
Skriv in telefonnummer
Skriv in ditt meddelande
500  
Vänligen fyll i recaptcha
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.

Tack för att du kontaktar Tork. Vi kommer besvara ditt mejl så snart som möjligt.

Stäng

Professionell städning möter digital intelligens med Internet of Things

device + wifi.png

Uppkopplade enheter

Sensorteknik i dispensrar, besöksräknare och datainsamlingsenheter från Tork mäter besökarantal och påfyllningsnivåer.
ipad + screen.png

Facility management-system för städare

Realtidsdata från uppkopplade enheter samlas in och visas i städprogammet Tork EasyCube® så att städarna kan arbeta på ett effektivare sätt.
macbook + screen.png

Statistik för städledare

Nyckeltal för städledare för att spåra och förutse förbrukningen, optimera resurserna och öka effektiviteten med sensorteknik.

Effektivare städning med intelligenta sensorsystem

Städprogrammet Tork EasyCube® hjälper dig att spara tid samtidigt som du förbättrar kvaliteten på städningen i alla utrymmen. 

Hur? Realtidsdata genererar prioriteringar baserade på verksamhetens verkliga städbehov och hjälper städledare och städpersonal att agera där det verkligen behövs.

1610_SCA_4539.tif

Intelligent städning

Sensortekniken i de uppkopplade enheterna, t.ex. besöksräknare och tvåldispensersystem, sänder kontinuerlig information till Tork EasyCube® om de verkliga behoven av städning och påfyllning. 

Städledare och städpersonal vet exakt vilka utrymmen som ska prioriteras och kan undvika onödig städning och snabbt agera där det behövs. 

Alltid full koll med Internet of Things! 

digitalized_cleaning_instructions_tork

Optimera resurserna över tid

Med åtkomst till realtidsdata från sensorstyrda enheter bidrar Tork EasyCube® direkt till effektivare städning genom ett intelligent molnbaserat cleaning management-system. 

Analysverktyget övervakar och jämför olika nyckeltal för att säkerställa högsta städkvalitet med den mest effektiva resursanvändningen.

EasyCube_digital cleaning.tif

Nyttan för verksamheten

Tork EasyCube® passar många typer av verksamheter, i synnerhet sådana som är spridda över stora områden och har höga och varierande besöksfrekvenser, exempelvis nöjesparker och flygplatser. 
 
I första hand är det en tjänst som passar företag som tänker framåt och chefer som är intresserade av nya och förbättrade arbetssätt. Det är ett utmärkt sätt att förbättra eller bibehålla en hög kundnöjdhet, samtidigt som arbetet bedrivs betydligt mer effektivt. 

 • Högre kvalitet med samma resurser

  Vid övergång från statiska städscheman till behovsbaserade scheman sparas tid, pengar och arbete. 
   
  Med ett effektivare arbetssätt, tack vare 77 % färre dispenserkontroller, kan kvaliteten på städningen förbättras drastiskt. Fallstudier visar att städfrekvensen ökar med upp till 62 % i välbesökta utrymmen.* 
   
  Minskning av onödiga kostnader samtidigt som kundupplevelsen förbättras behöver inte stå i motsats till varandra. 
   
  * Marknadsstudie av extern part med observationsstudier och intervjuer före och efter implementering av Tork EasyCube® i en fastighet med 20 000 besökare per vecka. 

 • Öka motivationen och produktiviteten

  Med Tork EasyCube® får städpersonalen kontroll över sin egen effektivitet. 
   
  Att veta exakt var deras insatser behövs, och varför, gör arbetet mer meningsfullt. Personalen kan använda statistik från Tork EasyCube® för att medvetet bidra till ökad kundnöjdhet istället för att bara utföra repetitivt arbete. 
   
  Resultatet? Det blir lägre personalomsättning eftersom motivation och tillfredsställelse ökar. Vissa företag har även sett en minskad sjukfrånvaro!

 • Ökad gästfrihet

  Information i realtid gör det enkelt att förebygga klagomål. Med Tork EasyCube® kan man säkerställa att varje besökare välkomnas av rena, fräscha och välpåfyllda toalettutrymmen. 
   
  De frigjorda resurserna kan användas för ytterligare städning i kritiska utrymmen vilket ger besökarna en förbättrad upplevelse. 

 • Upp till 62% ökning av städfrekvens i välbesökta utrymmen
  * Marknadsstudie av extern part med observationsstudier och intervjuer före och efter implementering av Tork EasyCube® i en fastighet med 20 000 besökare per vecka.
 • Upp till 76% minskad tid med tomma dispensrar
  Data från Tork EasyCube® systemet visar under vilken tid dispensrar är tomma eller nästintill tomma, insamlat Mars 2016 (efter implementering); jämfört med samma månad 2015 (före implementering).