FactoryWalk_original.jpg

Tork® Workflow Industri

Upptäck detaljerna som gör skillnad

På Tork® är vi övertygade om att många industrier kan bli effektivare genom att justera detaljer i det dagliga arbetet. Det kan exempelvis handla om att byta ut tygtrasor mot riktiga rengöringsdukar, placerade i funktionella dispensrar. 
 
Minska kostnader och avfall och spara tid
Med vår kunskap, baserade på vetenskapliga undersökningar kan vi bidra till smarta flöden på industrigolvet och produktionslinjer utan avbrott. De har också gett oss värdefulla insikter om lean-tillverkning, avfallshantering och kostnadsbesparingar. Med vår patenterade produktionsteknik kan vi erbjuda professionella rengöringsdukar som är utvecklade för just rengöring och inget annat. I kombination med Tork dispensersystem kan ni skapa en funktionell och effektiv arbetsplats.
 
Förstå vad som kan förbättras
Tork Workflow Industri är en service där ni tillsammans med en expert från Tork analyserar era arbetsstationer med fokus på avfall, tid, hälsa & säkerhet samt miljö. Besöket tar cirka 60 minuter och leder fram till en Workflow-rapport med rekommendationer och tips på hur ni kan förbättra effektiviteten på arbetsplatsen och sänka era kostnader. I Tork Workflow Industri ingår också en kostnadsfri testperiod med ett Tork system, skräddarsytt för era behov. 
 
För hållbara resultat är det viktigt med bättre prestanda från grunden. En Tork Workflow Industri leder till rekommendationer som bygger på etablerade metoder inom process- och verksamhetsutveckling. Läs mer om hur våra produkter går hand i hand med 5S här.

Skriv ut Ladda ner