Avtorkning och rengöring

Utför dina dagliga uppgifter effektivt med hållbara och hygieniska rengöringsdukar och dispensrar när du ska ta torka bort den där fettfläcken eller fixa de sista detaljerna. Vi erbjuder produkter för alla tillfällen, så du kan fokusera på det som är mest viktigt för dig.

Avtorkning

Att torka upp spill, suga upp vätskor och torka av smuts och damm är vanliga produktionsförberedelser. Ju snabbare de klaras av, desto snabbare kan du komma igång med jobbet. Våra mångsidiga rengöringsdukar och avtorkningspapper är starka, flexibla och absorberande. De är perfekta för att hålla verktyg torra, ytor rena och invecklade delar funktionsdugliga. Med en dispenser inom räckhåll blir det inte en ansträngning att leta efter rengöringsdukar och avtorkningspapper.

Produktrekommendationer

Rengöring

Regelbundet underhåll, som att torka bort smuts och envisa fläckar från ytor, maskiner och verktyg ger minimal ställtid. Våra rengöringsdukar – torra eller i användning tillsammans med vatten, lösningsmedel eller rengöringsmedel – bidrar till ett skinande resultat. De är mer tåliga än pappershanddukar och är effektiva, vilket sparar både tid och pengar.

Produktrekommendationer

Polering

Applicera polermedel och gnid in med en polerduk på valfri yta för ett resultat som både skyddar ytan och får den att glänsa. Det viktigaste är att polerduken är anpassad för uppgiften – den ska vara tillräckligt mjuk för att undvika repor och enkel nog att applicera. Våra hållbara polerdukar är anpassade för uppgiften. De absorberar och frigör ett jämnt lager av polermedel för ett snabbare och bättre resultat.

Produktrekommendationer

Tvättstation

Spara tid med tvättstationer som utrustats med produkter från Tork och placera dem inom nära räckhåll för personalen. Ju tidigare som händerna tvättas och torkas, desto snabbare kan nästa uppgift påbörjas.

Produktrekommendationer