Restaurang

Skapa det intryck och den atmosfär som du eftersträvar med en kombination av servetter och bordsprodukter som passar för ditt tema. Oavsett om du serverar snacks, drinkar eller femrättersmenyer kan du spara tid och pengar med produkter som levererar den effektivitet och funktionalitet som du behöver.

Självbetjäning

Att uppnå ett bra flöde av gäster och samtidigt erbjuda de alternativ som önskas kan vara en hygienisk utmaning. Det krävs att påfyllning, avfallshantering och förvaring fungerar så smidigt som möjligt. Vårt urval av smarta bordsprodukter, inklusive Tork Xpressnap Dispensersystem för servetter, har utformats för att öka effektiviteten. Personal kan därför lägga mer tid på att göra gästerna nöjda – även under rusningstid.

Produktrekommendationer

Fullbetjäning

Dina gäster märker när deras måltidsupplevelse är fulländad in i minsta detalj. Med våra avtorknings- och rengöringsprodukter uppnår du mycket god hygien och kombinerat med rätt bordsprodukter kan du göra en stor skillnad. Allt är designat för att passa för den måltidsupplevelse som du vill skapa.

Produktrekommendationer

Drive Thru

Kunder som är på resande fot kommer gärna tillbaka när du uppfyller deras behov på ett snabbt och tillförlitligt sätt. Våra drive-thru-produkter hjälper dig att öka både effektiviteten och kundnöjdheten.

Produktrekommendationer

Eget tryck

Våra servetter har utformats för att fungera effektivt. Men varför inte låta dem fungera maximalt? Visste du att 75 % av alla servettanvändare lägger märke till trycket på servetten? Ett eget tryck är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke och göra varje tillfälle ännu mer speciellt. Med eget tryck blir dina möjligheter oändliga! Vi erbjuder eget tryck på alla våra dispenserservetter samt på ett stort utbud av traditionella servetter. Ett eget tryck hjälper dig att skapa rätt intryck och en mer minnesvärd upplevelse för dina gäster. För mer information, kontakta din lokala säljrepresentant.