Toalettutrymme

Vårt högkvalitativa sortiment för toalettutrymmen gör det enkelt att ta hand om gäster och kollegor och ge ett bra intryck. Alla rekommendationer har organiserats så att dina företagsbehov kommer i första hand. Våra beprövade och testade kombinationer gör det enkelt för dig att välja. Vi har delat upp våra rekommendationer enligt följande:

Hygienkritiskt

Att minska risken för smittspridning är avgörande på din arbetsplats. Våra milda tvålar, hudlotioner, handdesinfektionsmedel och mjuka handdukar skyddar händerna vid frekvent handtvätt och minskar spridningen av bakterier. Vårt fullständiga utbud av handhygienprodukter omfattar också attraktiva, beröringsfria automatiska dispensrar. De kan bidra ytterligare med att minska spridningen av bakterier och till och med motivera till användning.

Produktrekommendationer

Design utöver det vanliga

Det krävs att din design sticker ut för att ett besök i ett toalettutrymme ska leda till att folk pratar om det efteråt. Vill du att din verksamhet utmärker sig och lämnar ett bestående intryck? Våra produkter med en design utöver det vanliga kompletterar de högkvalitativa materialen och ytorna i ett lyxigt toalettutrymme och gör att en fantastisk design lyser igenom. Enastående omsorg för dina kunder börjar här.

Produktrekommendationer

Standard

Rätt komponenter och robusta hygiensystem är helt avgörande om du behöver kostnadseffektiva toalettutrymmen för hög besökstrafik och minimalt underhåll. Våra dispensrar för pappershanddukar och servetter kan hjälpa dig att kontrollera förbrukningen. Dessutom bidrar våra refillprodukter med hög kapacitet för tvål och papper till att ge konsekvent service utan att du behöver avsätta resurser till rengöring och underhåll.

Produktrekommendationer

Extra omtanke

Om du vill få besökarna att slappna av i en mer bekväm miljö och ta hand om mer än deras grundläggande behov, har Tork toalettutrymme Extra omtanke allt du behöver. Besökare med olika behov kommer att uppskatta den extra omsorgen och omtanken, från våra mjuka och bekväma pappershanddukar till vår fuktgivande lotion.

Produktrekommendationer