Gästernas upplevelse ligger i dina händer

Bättre toalettutrymmen kan gynna din verksamhet

Nya livsstilar ställer nya krav på toalettutrymmena

Woman_sitting_rectangle.jpg
Den växande befolkningen i städerna innebär att allt fler lever ”on the go”. Arbete och fritid flyter ihop och det är inte säkert att man åker hem mellan jobb och fritidsaktiviteter. Det innebär att allmänna toalettutrymmen får en ny roll som sträcker sig längre än de grundläggande behoven. 
 
Toalettutrymmen är inte längre bara toalettutrymmen. De är nu även den nya skönhetsstudion för sminkning, ett omklädningsrum innan middagen eller den självklara platsen för handtvätt efter en måltid i farten.

Tork hudvårdslösningar

Skincare_dispensers_rectangle.jpg
Gästernas upplevelse ligger i dina händer. Och vårt kompletta hudvårdssortiment hjälper dig att göra toalettutrymmena redo för att ge ett positivt och bestående intryck. Med vårt breda utbud av refiller och dispensrar för alla behov i toalettutymmen kan vi vägleda dig att välja rätt lösningar för handhygien. Lär dig mer om vårt produktutbud

Tork ”Soap Truck”-experiment

Med ett okonventionellt experiment på en populär food truck-festival i Rio undersökte vi handhygienens framtid. Genom att använda vår ”Soap truck”, utrustad med rinnande vatten och kvalitetstvål från Tork, ville vi se om gästernas upplevelse kunde förbättras genom bättre tillgång till handhygien. Se resultaten!

Är din verksamhet redo för de här förändringarna?

Idag är världen mer urban än någonsin. Det ställer nya krav på ditt toalettutrymme. Här är några tips för hur du ger dina gäster en positiv upplevelse:

 • Sätt dig själv i gästens ställe

  Är det utrustat för att kunna uppfylla alla mina behov, t.ex. tvätta bort smink, snyta näsan osv? Överensstämmer toalettutrymmena med mina generalla förväntningar på lokalerna?

 • Nöjd personal betyder nöjda gäster

  Se till att toalettutrymmet är lätt att städa och att dispensrar är enkla att fylla på för att skapa ett bra genomflöde i utrymmet.

 • Uppmärksamma alla fem sinnen

  Nyttja de sinnen som kan förhöja dina gästers upplevelse – tvålens eller handdukarnas doft och känsla kan vara precis lika viktigt som deras utseende.

Woman_standing_rectangle.jpg
 • 43 % har valt bort ett matställe på grund av att det saknades produkter för handhygien*
  *Undersökningen genomfördes mellan den 20:e november och den 4:e december 2017. Svar från 15 530 respondenter samlades in från 15 länder. Undersökningen utfördes av det oberoende företaget United Minds med hjälp av undersökningsleverantören CINT.
 • Sju av tio anser att bristande hygien begränsar deras liv*

Ge dina gäster en fantastisk handhygienupplevelse

Women_square.jpg

Designade för att imponera

 • För att kunna uppfylla dina behov och preferenser för toalettutrymmen finns ett helt sortiment av de prisvinnande Red Dot Design dispensrarna.  
 • Systemet som certifierats med ”Easy to use” förbättrar dina gästers upplevelse av handtvätt.
Open_dispenser_square.jpg

Designade för smartare sätt att arbeta

Soap_dispenser_square.jpg

Designade för förbättrad hygien

 • Förslutna refillflaskor med en ny fräsch pump och flaska håller din tvål ren varje gång.
 • Dermatologiskt testade formuleringar som är säkra att använda och minskar miljöpåverkan.

Visste du att:

Skincare_logotypes_rectangle.jpg
Våra produkter har certifierats med ”easy to use” av svenska Reumatikerförbundet och vårt dispensersystem Tork Image Design™ vann designkategorin i det prestigefulla Red Dot Award. 
 
Ingredienserna vi använder i våra hudvårdsprodukter är noga utvalda och våra formuleringar har blivit dermatologiskt testade för att de ska vara säkra att använda och för att minska risken för allergiska reaktioner. De flesta av våra refillflaskor uppfyller EU Ecolabel och den nordiska Svanenmärkningens hårda krav.