Säkerställ god hygien med utbildning och träning från Tork

Säkerställ god hygien med utbildning och träning från Tork

Lär dig städa patientrummen på bästa sätt med hjälp av vår interaktiva utbildning.

Interaktiv städutbildning för sjukhus och sjukvård från Tork

Vi har skapat den interaktiva städutbildningen för sjukhus och sjukvård för att du ska kunna lära dig effektiva städrutiner för sjukhus på ett mer engagerande sätt. Med hjälp av olika övningar får städpersonalen lära sig hur arbetsuppgifterna bör hanteras och även testa sina kunskaper. 


Om den interaktiva städutbildningen för sjukhus och sjukvård från Tork:

Lär ut hur man städar patientrummen på rätt sätt. Utbildningen kan anpassas till de riktlinjer som gäller ditt sjukhus eller landet som du befinner dig i. Välj alternativet Avancerade inställningar längst upp till höger för att få åtkomst till den anpassningsbara versionen. Skapa ett namn för din version och redigera utbildningsstegen och övningarna genom att dra och släppa. Spara utbildningsversionen och dela med din personal. 


  • Inkluderar städning av kroppsvätskor och daglig städning av rum med patienter
  • Lär dig mer vilka ytor som vidrörs av många och testa dina kunskaper
  • Innehåller tips och städmetoder
  • Tillgängligt på flera språk
 
 
 

 

Finns både i standardversion och som anpassningsbar version med rekommendationer på flera språk. Använd på en stationär eller bärbar dator för bästa resultat.


Vill du veta mer om hur du utbildar personalen om hur man blir av med patogener och vilka som är de viktigaste faktorerna för effektiv ytrengöring? Vill du även få tips om hur du använder den interaktiva städutbildningen för sjukhus och sjukvård från Tork för att utbilda personalen? Ladda ner presentationen av Train-the-Trainer-utbildningen.