Ligg steget före med Tork

Träffa oss på Interclean den 15–18 maj i Amsterdam och upplev hur man ligger steget före med våra senaste innovationer.

Vad kommer att definiera morgondagens städning?

Interclean1.jpg
Morgondagens städning måste övervinna dagens utmaningar. Några av industrins tuffaste utmaningar är att hantera stora, komplexa anläggningar och stora folkmassor i högtrafikerade utrymmen.
 
Till Interclean 2018 tar vi med oss tre nya banbrytande innovationer som hjälper dig att ligga steget före även vid extrema utmaningar. Så att du kan ta hand om tusentals besökare. Välkommen till Tork montern där du får uppleva hur de senaste innovationerna från Tork kan hjälpa dig.

Var redo för folkmassorna med Tork PeakServe®

Tänk om du kunde hantera 50 000 sportfantaster som besöker toalettutrymmet vid halvtid. Möjligheten att hantera stora folkmassor kan vara avgörande för verksamheten, men det skapar också extrema utmaningar. Tork PeakServe® är en revolutionerande handduksinnovation som hjälper dig att hantera stora folkmassor. Det har 250 % mer kapacitet än ett standardsystem för vikta handdukar och kan fyllas på dubbelt så snabbt, när som helst. Besök montern från Tork för att se hur det fungerar.
PeakServe_video-thumbnail-arena.png

Behåll ledningen med Tork EasyCube®

Tänk om du kunde förkorta städtiden med 20 % och agera redan innan klagomål uppkommer. Nu kan du det. Tork EasyCube® är en världsledande programvara för datadriven städning. Tork EasyCube är det nya facility management-systemet som förser dig med information om städbehoven i realtid. På Interclean kan du testa vårt nya beräkningsverktyg för att se hur du kan optimera, förenkla och spara med Tork EasyCube och datadriven städning.
Interclean3.png

Slut kretsloppet med Tork PaperCircle®

Tänk om du kunde minska koldioxidavtrycket av dina pappershanddukar med 40 %. Tork PaperCircle® är världens första cirkulära tjänst för återvinning av pappershanddukar på toalettutrymmen. Vi återvinner ditt papper och sluter kretsloppet för dina hygienprodukter av mjukpapper. Välkommen till Interclean för att få veta hur Tork PaperCircle kan hjälpa dig att ligga steget före kundernas ökade förväntningar inom hållbarhet och locka till sig fler kunder.
Tork_PaperCircle_video_thumbnail_orginal.jpg

Tork Interclean

Interclean_stand.png

Besök oss i Tork montern

Som vanligt finner du oss vid monter 10.101 i hall 10. Följ bara doften av nybryggt kaffe och nybakade bullar. I Tork montern hittar du banbrytande innovationer som hjälper dig att ligga steget före vid de extrema utmaningarna som högtrafikerade utrymmen innebär.
Interclean_greensymbol.jpg

Besök Tork i Waste Management Hall

Nyheter på Interclean för 2018 är Waste Management Hall  och demolabbet. Besök oss vid monter 7.436 i hall 7 för att få veta mer om vår revolutionerande innovation Tork PaperCircle® - världens första cirkulära tjänst för återvinning av pappershanddukar på toalettutrymmen.
Interclean_bluesymbol.jpg

Besök Tork i Healthcare Hall

Interclean 2018 erbjuder en ny sektion med de senaste innovationerna inom vården. Besök oss i Healthcare Hall 9, monter 09.124, där vi visar upp våra senaste lösningar inom handhygien och städning inom vården.

Få nya insikter på seminarier från Tork

Interclean4.jpg
Tork kommer att hålla två spännande seminarier inom det officiella Interclean-programmet. Se till att vara där!
 
Bli en cirkulär förändrare
Innovationsfokus: Tork PaperCircle®
 
Tid: Tisdag 15 maj kl. 13.00
Plats: Zero waste LAB (Hall 7. 07:332)
 
Hur IoT och realtidsdata driver förändringar i städbranschen
Innovationsfokus: Tork EasyCube®
 
Tid: Tisdag 15 maj kl. 14.00
Plats: Interclean-scenen
 
Tid: onsdag 16 maj kl. 11.00
Plats: Interclean-scenen
 
Tid: torsdag 17 maj kl. 10.30
Plats: Konferansrum E105