Så maxar du julmiddagen med en modern twist

- Bjud gästerna på extra julstämning

Alla har vi en personlig idé om vilka attribut som förknippas med traditionell julstämning. Vilka är dina? Vi valde dock att testa något nytt. Får vi bjuda in till en exklusiv middagsdukning med nya perspektiv på julstämning som garanterat kommer att boosta din restaurang i vinter. Eller, som vi föredrar att kalla det: genuin julinspiration, med en twist.

Julen är i mångt och mycket en högtid som präglas av hopp och kärlek. Därför valde vi att ge middagsupplevelsen en ljus färgskala. Grunden lades med en vit Tork LinStyle® bordsduk som i kombination med vita tallrikar med struktur och stilfulla silverbestick skapar en fräsch och modern ton. Den stilrena enkelheten plockade vi även upp i valet av dricksglas, värmelyktor och ljusstakar.

Försök att inte överarbeta 
När tiden är redo för julpynt och julbordssittningar, är det lätt att gå ”all in”. Inte minst när det kommer till blomdekorationerna. Av just den anledningen valde vi att göra precis tvärtom – inga blommor. Istället, så dekorerar vi med en stämningsfull mix med granris och kottar (storlek större). Kombinationen skapar en precis lagom mängd kontrast till den övriga dukningen.

Christmas_original.jpg

Vetskapen om att allt redan är ordnat
Utmärkta kundupplevelser innebär utmärkta affärer. Bästa effekten uppnås när du kan kombinera ett komplett upplevelsepaket: rätt mat, rätt bordsdukning och rätt servetter. Resultatet blir att dina gäster kan koppla av och njuta, med vetskapen att allt är ordnat, in i minsta detalj.
 
Vikningsguide för Julgranen
På tal om detaljer: är du intresserad av att bjuda dina gäster på extra julstämning? Tork LinStyle® är utvecklat för att se ut och kännas som riktig textil, vilket också gör det passande för kreativ servettvikning. Eller vad sägs om att vika julgranar av servetterna? Allt du behöver är lite tålamod, premiumservetter och kanelstänger. Följ vår tutorial högst upp på sidan för att se hur du gör steg-för-steg.
 
Vill du ha guider till fler servettvikningar?
På Tork Sveriges YouTube-kanal hittar du många nya, inspirerande steg-för-steg-videor om hur du viker med Tork LinStyle® servetter.
 
Produkter från Tork som används i dukningen:
Tork LinStyle® Middagsservett Grön 1/4-vikt: Art. 478847 
Tork LinStyle® Bordsduk Vit: Art. 474581 
 

Skriv ut Ladda ner