Den digitala städtjänsten säkerställer rengöring av högsta kvalitet på ”Welle7”

Det urbana konceptcentret "Welle 7" är en blandning av affärs-, nöjes-, utbildnings- och shoppingsverksamheter på åtta våningar och på en yta av 14 000 m2. Då de ville försäkra sig om att ha den bästa städkvaliteten i sina lokaler bestämde sig centrets ägare, Migros Aare, för att använda det digitala städningsverktyget Tork EasyCube®.

facility_manager_Luciana_Cafaro_rectangle.jpg

Luciana Cafaro, FARO:s facility manager för Welle7 är övertygad om att ”utan Tork EasyCube™ skulle inte vårt jobb här på Welle7 kunna utföras så smidigt som idag tack vare detta system. Som alla företag är vi under press för att göra kostnadsbesparingar. Tack vare Tork EasyCube™ är det verkligen extremt smidigt för oss att hantera städningen.”


cleaner_ipad2_rectangle.jpg

”Tack vare data som samlats in via Tork EasyCube™, vet vår städpersonal alltid exakt var de behövs. Detta sparar tid och pengar och minimerar även stressen.” – Säger Luciana Cafaro, Facility Manager Welle 7 


Welle7_aisle3_rectangle.jpg

Upp till 60 000 pendlare passerar centralstationen i Schweiz huvudstad Bern, varje dag. Och det är just dessa individer som utgör målgruppen för Welle7, som ligger precis bredvid stationen. Oavsett om det handlar om en lunchpaus, ett arbetsmöte eller en shoppingrunda efter jobbet: en komplett kundupplevelse omfattar toalettutrymmen som städats enligt de högsta standarderna och utan långa köer eller tomma dispensrar.


toilet_roll_dispenser_horizontal_rectangle.jpg

”För oss är det viktigaste att vi har nöjda kunder som vill komma tillbaka. Det faktum att kunder tycker att våra toalettutrymmen är väldigt rena visar oss att systemet kan hjälpa oss att garantera en hög standard när det kommer till rengöring och det hjälper oss även att spara resurser”, säger centrumets chef Lukas von Känel.


cleaner_horizontal_rectangle.jpg

Medan besökare shoppar, äter eller tränar, arbetar personalen från städbolaget FARO Reinigungen AG med att städa och underhålla hela anläggningen.


soap_dispenser_horizontal2_rectangle.jpg

Översatt till siffror betyder detta att trots att antalet besökare i toalettutrymmena hade ökat med 42 procent mellan augusti 2016 och november 2016, var det fortfarande möjligt att minska tiden med tomma dispensrar med 68 procent.

Jag tror att Tork EasyCube® bidrar avsevärt till att hjälpa kunder att känna sig tillfreds med sitt besök här, oavsett vilken del av byggnaden de besöker.

Lukas von Känel

Chef för shoppingcentret