Smurfit Kappa

Engagerade i produktivitet och medarbetares välbefinnande

Ökad kapacitet i toalettutrymmena skapar en bättre upplevelse, höjer hygienstandarderna och eliminerar flaskhalsar så att anställda får ett bättre arbetsflöde. Det visar också att företaget månar om personalen vilket resulterar i ökad motivation. Smurfit Kappa en av världens ledande förpackningsleverantörer testade Tork PeakServe®. Läs vad teamet hade att säga efter att de testat denna banbrytande innovation.

Tork PeakServe® har halverat påfyllningstiden för Smurfit Kappa

Smurfit Kappa är en av världens ledande leverantörer av pappersbaserade förpackningar, med verksamheter i 21 europeiska länder och 12 länder i USA. För att städningen ska kunna genomföras så effektivt som möjligt på anläggningen i Wetherby har Smurfit Kappa (Inspirepac) valt att testa olika Tork produkter inklusive Tork PeakServe® och Tork Coreless Mid-size Toalettpapper.
 
Dispensrarna som används på Smurfit Kappa skapade ytterligare arbete för städpersonalen eftersom de ständigt behövde kontrollera toalettutrymmena. Anläggningen har över 100 personer som arbetar i tre skift och städarna brukade hitta papper och tomma papphylsor utströdda över golven. Dessutom behövde de fylla på dispensrarna kontinuerligt. Det blev uppenbart att de behövde hitta en dispenserlösning som kunde fungera över hela anläggningen och som passade städpersonalens behov och arbetstimmar. 
 
Efter en genomgång av anläggningen rekommenderade Tork Smurfit Kappa att byta till systemet Tork PeakServe Continuous Handduk och systemet Tork Coreless Mid-size Toalettpapper.
 
Tork PeakServe har kapacitet för 250 % fler handdukar än ett standardhanddukssystem, vilket förbättrar flödet i toalettutrymmet. Mindre tid läggs på köande vilket innebär att personalen kan spendera mer tid på fabriksgolvet. De komprimerade refillhanddukarna går snabbt att när som helst fylla på och är enkla att förvara och transportera. Detta ger personalen möjlighet att fokusera på städbehovet istället för påfyllning. Med det patenterade handdukssystemet är det alltid enkelt och smidigt att ta en handduk.
 
Systemet Tork Coreless Mid-size Toalettpapper rekommenderades eftersom det minskar mängden avfall, har mindre förpackningar och kräver mindre tid vid påfyllning. Det finns inga hylsor att göra sig av med eller förpackningar att kasta. Pappret är hårt lindat för att göra det mer kompakt och rullarna räcker upp till fem gånger längre än vanliga toalettrullar. Resultatet av detta är mer papper, mer produktivitet och en mer hållbar produkt.
 
Genom att välja systemet Tork Coreless Mid-size Toalettpapper kommer Smurfit Kappa närmare att uppnå sina hållbarhetsmål och frigör tid som städarna kan använda till andra arbetsuppgifter som skapar mer värde. Städarna behöver nu bara kontrollera toalettutrymmen med ett par dagars mellanrum istället för två eller tre gånger per dag.

”Tork PeakServe® har förbättrat våra toalettutrymmen. De är mindre stökiga, ger mindre avfall och går snabbare att fylla på.”

Leigh Wallhead

Technical Co-ordinator, Smurfit Kappa

Prova Tork PeakServe kostnadsfritt

Upptäck hur vår banbrytande handduksdispenser förbättrar gästernas upplevelse av toalettutrymmet.

Kontakta oss:

031-746 17 00

Prova kostnadsfritt

Registrera dig för att prova Tork PeakServe kostnadsfritt

Kontakta oss för att kostnadsfritt prova Tork PeakServe och upplev hur upplevelsen i ditt toalettutrymme förbättras.

Skriv in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ange en giltig e-postadress
Skriv in telefonnummer
Vänligen välj vilken industri du jobbar inom
Vänligen fyll i din jobbtitel
Skriv in namn på företag
Vänligen ange din adress.
Vänligen ange din postnummer.
Var vänlig och sätt in staden.
Vi ber om dina kontaktuppgifter via det här formuläret, så att vi kan besvara din förfrågan via e-post. Läs våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy för ytterligare information om hur vi skyddar och hanterar de uppgifter du lämnar till oss.
Bekräfta att du har läst användarvillkoren och informationen om hur vi hanterar personuppgifter.
Vänligen fyll i recaptcha