Sparkling Hills Resort 2 Rectangle.jpg

Sparkling Hill Resort

Sparkling Hill Resort, som ligger inhugget på toppen av en granitklippa med utsikt över Lake Okanagan, British Columbia, är en av världens mest spektakulära spaanläggningar.

Anläggningen – privatägd av Gernot-Langes Swarovski från den berömda österrikiska kristallfamiljen – är ett mästerverk av design med en spektakulär användning av Swarovski-kristaller för ett värde av 10 miljoner dollar. 3 720 kvm med spa-rum och 152 lyxiga gästrum (inklusive tre takvåningssviter på 120 kvm) erbjuder en hisnande utsikt. Men Sparkling Hills vision är inte bara vara en fröjd för ögat.
 
Samtidigt som det pågår en wellness-trend för hela kroppen i Nordamerika strävar anläggningen efter att behandla sina gäster med en fullständig vitalisering av både kropp och själ. Att skapa en holistisk upplevelse på den högsta nivån kräver dock mycket mer än att bara boka in spa-sessioner eller att ha vackra rum.
 
Från ett utbud av mer än 100 tillgängliga behandlingsalternativ utformas en unik personlig plan – som ofta innefattar en veckas vistelse eller mer – för varje gäst. Varje besök inleds med att etablera en grund av tillit och komfort: "Att tillbringa en hel vecka med oss förändrar relationen mellan gästen och den anställde. De blir en del av vår familj. Gästerna lär känna personalen och vi får ta del av gästernas historia om vad som har fört dem till Sparkling Hill, deras familjer och deras framtida planer", säger Jana Gohl, verksamhetschef på Sparkling Hill Resort.
 
Ett besök på ett lyxhotell innebär alltid mycket höga förväntningar, varav standarden på servicen är den viktigaste faktorn för de flesta. Det tillkommer dock en oerhört stor mängd faktorer som har betydelse för hela upplevelsen: den allmänna renligheten, kvaliteten på och presentationen av maten, kvaliteten på tillbehör (som materialet och trådtätheten i handdukar och till och med känslan av toalettpappret), samt det allmänna skicket och skötseln av hotellet. Det är därför som Sparkling Hill Resorts använder många produkter från Tork där Tork Xpress® Extra Mjuk Multifold Handduk är en specifik produkt som Jana Gohl kommer att tänka på.
 
En lyxig upplevelse måste handla om kvalitet i varje bemärkelse, och på Sparkling Hill finns inga ursäkter – bara ett absolut åtagande till att tillhandahålla varje gäst med vad än de kan tänkas behöva för att känna sig som hemma. Det är denna önskan – att få varje besökare att känna sig omhändertagen – som driver inspirationen att förutse och uppfylla en begäran även innan den är uttalad, eller innan en gäst ens blir medveten om vad de skulle vilja ha. Det är ett åtagande att behandla sina gäster som den familj de är.

Att tillbringa en hel vecka med oss förändrar relationen mellan gästen och den anställde. De blir en del av vår familj. Gästen lär känna personalen och vi får ta del av gästernas historia om vad det är som har fört dem till Sparkling Hill, om deras familjer och deras framtida planer.

Jana Gohl

Jana Gohl, verksamhetschef, Sparkling Hill Resort