Tork Natural Lunch Napkin

Duka 100% naturligt i höst

2017/09/25

Varje årstid har sina egna attribut som inspirerar till kreativitet. Det påverkar också hur vi väljer att forma våra matupplevelser. Så låt oss ta farväl av sommarens pastellfärger - nu är det höstens röda, bruna och naturliga toner som gäller.

Att satsa på det naturliga innebär däremot inte att ge efter för den gamla slitna klyschan ”less is more”. Tvärtom – kreativitet genom att blanda gamla och nya material, färger och former är halva nöjet.

I vårt dukningsförslag valde vi att utgå från nya Tork Natur Lunch- och Middagsservetter i 100% återvunnet material. Här blir de jordnära tonerna ett perfekt komplement till den höstliga färgskalan. Samtidigt skickar det ett tydligt budskap för dig som vill satsa på en hållbar verksamhet. Till detta väljer vi ett enkelt, vitt porslin med guldkant för ett stilrent uttryck.

Natural_napkin_tablesetting_original.jpgAnvänder du träbord? Då kan du testa att lägga undan dukarna. Istället kan du framhäva den rustika känslan med hjälp av gamla plåtburkar. Perfekt till förvaring av bestick och extra servetter. Tveka inte heller att blanda olika metaller. Vi valde till exempel att kombinera plåtburkar och kopparlampor för att skapa en charmigt missmatchad känsla.

Sist men inte minst kan du komplettera med inslag från trädgården. Några avklippta, gröna grenar i en stabil vas och lite höstblom som kronan på lövverket.

Vi önskar dig en riktigt härlig och miljövänlig höst!

Checklista till höstdukningen:

1. 100% naturligt – naturservetter utan varken blekmedel eller färgämnen

2. Färger – kombinera neutrala toner med höstens färgglada röda, bruna och orangea färgskala.

3. Material – varva dukningen med inslag av metall.

4. Dekoration – placera gröna växter i en stabil vas. Komplettera med höstlöv för extra färg.

Tork-produkter som användes i vårt dukningsförslag:

• Tork® Natur Middagsservett med miljötryck, Art. 477352

• Tork® Natur Lunchservett med miljötryck, Art. 477350

• Tork® Natur Lunchservett med miljötryck, Art. 477351


Ladda ner broschyren för Tork® naturservetter här.
 


Tillbaka
Skriv ut Ladda ner