Washing-hands_420701_orginal.jpg
Allmänt

Rena händer – viktigast för att hålla sig frisk

2018/08/15

God hygien kan minska sjukfrånvaron, imponera på dina besökare, öka dina anställdas förtroende och bidra till en bättre verksamhet.

Eftersom allt fler människor lever ”on the go” och spenderar mycket av sin tid utanför hemmet blir hudvårdslösningar på offentliga platser allt viktigare.
 
Toalettutrymmen avspeglar företagets värderingar och kan ge ett varaktigt intryck på gästerna. Och i toalettutrymmen spelar hudvårdslöningar en nyckelroll. Med vårt kompletta sortiment av Tork Hudvårdsprodukter kan kunder välja rätt handhygienlösning till just deras toalettutrymmen. Tork Hudvårdserbjudande innehåller en rad refiller och dispensrar för att matcha alla behov.
 
HygieneStand_4K_Rez.jpg
Våra tvålar och desinfektionsmedel är dermatologiskt testade för att säkerställa att de är säkra för användaren och för att minska riskerna för allergiska reaktioner. Vi arbetar hårt för att minska miljöpåverkan, och de flesta av våra refiller uppfyller de strikta kraven för EU Ecolabel eller Svanen-märkningen. Våra Red Dot Design-prisvinnande dispensrar finns i ett komplett sortiment som passar alla toalettutrymmen. Dispensersystemet är certifierat med Easy to use som förbättrar gästernas handtvättupplevelse. Våra refiller är förseglade och tack vare ny pump och flaska varje gång, garanteras god hygien hela vägen till slutanvändaren.
 
Bättre handhygien är det enklaste och effektivaste sättet för att förbättra hälsan bland dina anställda, besökare och gäster. Med alltfler öppna kontorslandskap är god handhygien dessutom allt viktigare. 60 % av de som arbetar i öppna kontorslandskap är oroade för hygienen. Samtidigt medger 42 % att de har gått till jobbet trots att de varit sjuka*. 
 
Sätt hygienen i fokus på ditt företag för att förbättra hälsan och för att visa att du bryr dig. 
 
• Läs mer om Tork Hudvårdserbjudande
• Läs mer om våra Handtvättskolor Ella och Max för barn
• Läs mer om vårt Tork Hygienställ för öppna ytor
 
 
*2013 SCA/BuzzBack study in the UK, USA, France, and Germany

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner