rags_original.jpg
Avtorkning och rengöring

Använder du fortfarande verktyg från 70-talet?

2017/11/28

Byt till Tork Rengöringsdukar och få jobbet gjort på kortare tid med mindre ansträngning. Tygtrasor hör till historien, dagens industri behöver moderna verktyg som är anpassade för uppgiften.

Glöm stökiga högar och trådiga tygbitar! Med rengöringsdukar i praktiska ställ och dispensrar finns rena och fungerande dukar alltid till hands. Ingen tid slösas på att leta efter material och det blir enkelt att hålla ordning på arbetsplatsen.
 
Dubbelt så bra absorption
TORK cleaning cloths.jpg
 
Tester visar att Tork Rengöringsdukar absorberar dubbelt så mycket vatten och olja som vita textiltrasor av lakanskvalitet. Det betyder att du kan använda mindre mängd material och ändå få mer gjort. Samtidigt går arbetet upp till 30 procent lättare tack vare torkdukarnas struktur och sammansättning! 
 
Mindre lösningsmedel, lägre kostnader

Tork Rengöringsdukar gör det möjligt att använda upp till 40 procent mindre lösningsmedel. Ändå väger de i genomsnitt åtta gånger mindre än en tygtrasa. Genom att
 välja Tork kan du sänka kostnaderna för såväl farligt avfall som transporter och samtidigt göra miljön en tjänst.
 
Kvalitetssystem och 5S

Vill du vara säker på att verksamheten får höga poäng vid revision av kvalitetssystemen är Tork ett bra val. Att byta trasorna mot rengöringsdukar gör det enkelt att följa stegen i 5S och skapa en modern, ren och säker arbetsmiljö. Det är dags att lämna tygtrasan där den hör hemma - i det förflutna. 
 
 
Beställ prover och upplev själv skillnaden.
 
 
 
 

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner