dcp-original.jpg
Allmänt

Tork, ett varumärke från Essity, lanserar en ny programvara för städning som ger smartare städrutiner

2019/10/01

Tork, det ledande globala varumärket inom arbetsplatshygien, gör nu sitt intåg i programvaruindustrin genom att lansera Tork Digitala Städplaner. Verktyget digitaliserar planering och arbetsledning, vilket skapar effektivare städrutiner och en mer harmonisk arbetssituation för lokalvårdarna. Verktyget underlättar också för städledaren med bättre rapportering och kontroll av städningens ansvarsområden.
 
År 2014 revolutionerade Tork lokalvården genom att introducera Tork EasyCube® - den världsledande mjukvaran för datadriven städning. Tork Digitala Städplaner är nästa steg mot en digitalisering av städning och genom en övergång till Tork datadrivna städtjänster kan värdet öka ytterligare. 
 
Programvaran för städning inkluderar funktioner för planering, kommunikation, administration och uppföljning och kan användas av både medelstora och små städföretag. Med digitala städplaner får städföretagen en översikt över verksamheten, vilket förenklar arbetet.
 
– Vi gav oss in i programvaruindustrin eftersom vi såg ett behov av en lättillgänglig, digital lösning inom städbranschen. Med Tork Digitala Städplaner ger vi städledare de redskap som behövs för att få bättre kontroll över sin verksamhet, så att de kan använda tid och resurser smartare, säger Janne Muntzing, Commercial Director, Tork Sverige.
 
För städledare finns flera fördelar med den nya programvaran som bland annat underlättar schemaläggning och delegering av arbetsuppgifter. Verktyget förenklar rapportering, vilket möjliggör en bättre uppföljning med kunder. Det blir enklare att uppfylla serviceavtal och kunderna blir nöjdare.
 
Harmoniskt arbetssätt
Tork Digitala Städplaner bidrar till ett mer harmoniskt arbetssätt genom tydliga instruktioner och hjälpfunktioner i den ständigt tillgängliga programvaran. Lokalvårdarna kan snabbt och enkelt felsöka och rapportera problem till städledarna genom att kommunicera och ladda upp bilder direkt i programmet.
 
Tork Digitala Städplaner förenklar också introduktionen av ny personal och överlämningar mellan medarbetare. 
 
– Vi har varit angelägna om att skapa en tjänst som underlättar för lokalvårdare och städledare och som de uppskattar. Lokalvårdarna är ytterst viktiga för de resultat vi kan leverera till kunder och besökare av anläggningarna, säger Janne Muntzing, Commercial Director, Tork Sverige.
 
Läs mer om Digitala Städplaner från Tork här.
 
För ytterligare information, kontakta Malin Herrmann på 031-7460588 eller malin.herrmann@essity.com
 
 
Om Tork:Varumärket Tork erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster inom professional hygiene för kunder inom allt från restaurang och vård till kontor, skolor och industri. Produktutbudet omfattar dispensrar, pappershanddukar, toalettpapper, tvål, servetter, avtorkningspapper samt programvara för datadriven städning. Tack vare den specifika kunskapen om hygien, funktionell design och hållbarhet har Tork blivit marknadsledande och hjälper kunder att tänka framåt och vara redo för utveckling. Tork är ett globalt varumärke som tillhör Essity och en engagerad samarbetspartner till kunder i över 110 länder. För mer information om de senaste nyheterna och innovationerna från Tork, gå till www.tork.se
 
Om Essity: Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och tjänster. Namnet Essity är en sammansättning av de engelska orden essentials och necessities, nödvändigheter i vardagen. Vår hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljning sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 47 000 medarbetare och nettoomsättningen 2018 var cirka 118,5 miljarder kronor (11,6 miljarder euro). Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, besök www.essity.se.

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner