EasyCube_connected-cleaning.jpg
Allmänt

Essity och Microsoft inleder samarbete

2017/10/05

Samarbetet ska förstärka prisbelönta Tork EasyCube™ med Azure Internet of Things. Plattformen hanterar innehåll och big data och förstärker Essitys marknadsledande position inom hygienprodukter och datadrivna lösningar.

Essity, med det globala hygienvarumärket Tork, och Microsoft har inlett ett samarbete som syftar till att utnyttja hela potentialen hos big data och molntjänster för att ytterligare stärka Essitys marknadsledande produkter och lösningar inom hygien och hälsa.

Med fokus på kunder inom Facility Management vill Essity integrera den prisbelönta programvaran i Tork EasyCube™ med Microsofts Azure IoT-lösningar för att optimera den dagliga verksamheten – spara tid och pengar för kunderna samt bidra till ökad hållbarhet. Detta samarbete kommer att ge Facility Managers och städpersonal fokuserad och praktiskt användbar information med Microsofts starka datasäkerhet, förbättrade analysfunktioner och ständiga innovation. När IoT-systemens fulla kapacitet utnyttjas för att analysera verksamhetsbehoven, kommer plattformar och processer att ytterligare kunna effektiviseras.

År 2014 revolutionerade Tork lokalvården genom att introducera en IoT-lösning för Facility Management runt om i världen. Med Tork EasyCube ger Essity lokalvårdare och Facility Managers möjlighet att ta del av realtidsdata som visar besöksmönster och produktförbrukning. Den informationen leder till:

·       Bättre effektivitet – Ingen tid går till spillo på att kontrollera oanvända utrymmen och personalen får mer tid till att hantera akuta städbehov.

·       Bättre kvalitet och nöjdare kunder – Databaserad städning leder till bättre kvalitet i lokalerna eftersom tomma dispensrar och stökiga utrymmen åtgärdas innan det uppstår några klagomål.  

·       Bättre engagemang och trivsel hos personalen – Städpersonalen känner att alla uppgifter som utförs är viktiga, vilket höjer deras produktivitet och de trivs bättre på jobbet.

”Tork EasyCube™ har revolutionerat hur vår bransch ser på städning. Vad som började som ett innovativt sätt att ta hand om toalettutrymmen har snabbt utvecklats till en ny helhetssyn på lokalvård, och vi befinner oss bara i början av den utvecklingen. Vi är redan världsledande inom programvara för Facility Management. Att samarbeta med Microsoft och utnyttja kraften i Azure-plattformen är ett första steg mot att ge våra kunder ytterligare mervärde”, säger Don Lewis, President, Essity Professional Hygiene.

”Vi är stolta över att ha valts ut som betrodd partner i Essitys digitala utvecklingsarbete. Samarbetet kommer att leda fram till en ny digital molnbaserad plattform där Essity kan erbjuda ännu bättre produkter och tjänster. Genom att använda IoT och avancerad dataanalys kommer Essity kunna stötta sina kunder med hygien- och hälsolösningar i världsklass”, säger Joacim Damgard, General Manager, Microsoft Sweden. 


Tillbaka
Skriv ut Ladda ner