Global_Hand_WashingDay_Oct15_2017_original.jpg
Allmänt

Hylla händerna på Global Handwashing Day

2017/10/12

Händerna är vårt främsta verktyg. De är beröringspunkten till allt och alla i vår omvärld och hjälper oss att göra skillnad.

På Global Handwashing Day (15 oktober) vill Tork och Essity påminna om varför vi ska tänka extra mycket på vår handhygien. Genom att hylla alla som använder sina händer för att påverka andra människor, vill vi öka medvetenheten kring hur oerhört viktigt det är med rena händer när vi bygger en mer hållbar och hälsosam värld.  
 
Internationella handtvättsdagen är ett initiativ som startades av The Global Handwashing Partnership, och dagen firas den 15 oktober varje år. Detta är en dag som ger möjlighet att belysa vikten av handtvätt med tvål och en påminnelse om att handtvätt inte bara skyddar vår hälsa utan också hjälper oss att bygga vår framtid – privat, i lokalsamhället och världen. 
 
Läs mer om hur vi arbetar inför Global Handwashing Day och testa dina handtvättkunskaper i vårt quiz här.
 
Tork har lång erfarenhet och gedigen kunskap om hygien och utvecklar produkter för handhygien. 
 
Du vet väl att vi har pedagogiskt utbildningsmaterial för barn i förskola och skola. Ellas Handtvättskola och Max Handtvättskola hjälper till att på ett enkelt sätt uppmuntra barn att tvätta och torka händerna ordentligt. 
Goda vanor startar tidigt i livet! Beställ eller ladda ner materialet enligt länkarna nedan:
 
Läs mer och beställ eller ladda ner Ellas Handtvättskola
Lär mer och ladda ner Max Handtvättskola.

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner