grey_original.jpg
Dukning

Sätt stilen med gråa toner till bords

2018/10/08

Vi tröttnar aldrig på grått, dess mångsidighet gör den till den perfekta basfärgen för en dukning. Det passar till allt, oavsett vilken stil du eftersträvar: elegant, romantiskt, rustikt eller rått industriellt. Vi lät våra stylister spinna loss på de gråa tonerna. Här ser du resultatet.

Den ljusgrå Tork LinStyle® bordsduken är med sin dova ton ett utmärkt komplement till det traditionellt vita. Middagsporslinet vi valde plockar upp nyanserna, samtidigt som de bidrar med spännande strukturer – en djupare, lite mer luxuös upplevelse för dina gäster.
 
Ta det gråa med det rosa
Fördelen med att använda grått som basfärg är att den framhäver accentfärger som du sedan väljer. I vårt förslag valde vi puderrosa till blomsterarrangemangen – rosa som också råkar vara en av årets allra trendigaste färger. Kombinationen av grått och rosa bidrar till en sofistikerad känsla som sprudlar av elegans och romantik. I centrum placerar vi mindre vaser med blandade blommor. Vaserna kan med fördel arrangeras i grupper som passar dukningen. Tveka heller inte att blanda stil på vaser och blomsorter.
 
grey_theme.jpg
Tork LinStyle® – linnekänsla utan krångel
På varje tallrik placerade vi en Tork LinStyle® 1/8-vikt middagsservett i grått, tillsammans med rustika silverbestick och ett vackert prydnadsgräs. För extra kontrast till de ljusa tonerna av grått och rosa, kompletterar vi kuvertet med ytterligare en Tork LinStyle 1/8-vikt middagsservett i svart. Eftersom servetterna är gjorda för att se ut och kännas som riktig textil är Tork LinStyle® det perfekta valet för att skapa en elegant middagsupplevelse, utan krånglet med att tvätta och stryka.
 
Det ska vara vackert att se världen i grått
Vi hoppas att dessa tips har gett dig ny, fräsch inspiration kring hur du skapar bättre upplevelser för dina middagsgäster. Följ länkarna nedan för att se hela Tork LinStyle-sortimentet.
 
Torkprodukterna som används i dukningen:
Tork LinStyle® Middagsservett Grå, 1/8-vikta: Art. 478168 
Tork LinStyle® Middagsservett Svart, 1/8-vikta: Art. 478151
Nyhet*! Tork LinStyle® Bordsduk på rulle Grå, Art. 474582
 
*Tillgänglig från januari 1019
 
Ladda hem Tork LinStyle® brochyren här bredvid.

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner