low lint original.jpg
Avtorkning och rengöring

Noggrann rengöring på känsliga ytor?

2018/02/01

Tork Rengöringsduk Precision är en tunnare men mycket stark duk för användning i känsliga miljöer. Nu finns den också i det populära top-pack formatet som passar i Tork Top-pack dispenser W4.

När du behöver något för finare rengöring kan ibland kan vanliga rengöringsdukar upplevas för grova eller tjocka. Lösningen är Tork Rengöringsduk Precision som är en tunn och fin duk med en stark yta och ingen/minimal luddning*
*Alla slags material släpper fibrer – även plast, på mikroskopisk nivå.
 
Skydda rengöringsduken i en dispenser
För att skydda dukarna från smuts och damm finns smidiga dispensrar från Tork att placera förpackningen i. Du får dessutom en organiserad arbetsplats och har alltid rengöringsdukar nära till hands. 
 
Gör din egen våtduk
Med Tork Rengöringsduk Precision i Handy Bucket kan du addera dit egna lösnings- eller rengöringsmedel. Häll i 2-3 liter vätska och få dukar med en fuktighet som är perfekt för dig. Hinken har ett tätslutet lock som håller dukarna fuktiga och dispenserar en duk i taget. 
 
Tork Rengöringsdukar Precision finns tillgängliga i det större formatet, 35,5 x 42,8 cm som passar i Tork Top-pack dispenser (W4) och i den mindre storleken, 30 x 38,5 cm som passar i Tork Small pack dispenser (W8).  De finns också på rulle för golv- eller väggställ W1 och i Handy Bucket (W10).
 
 
190478.png

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner