forest_running_original.jpg
Allmänt

Tork sponsrar världens största orienteringsäventyr

2019/03/25

I år sker folkfesten i de härliga Kolmårdenskogarna. Arrangörerna av O-ringen hoppas på att i år nå målet på över 20 000 deltagare för fem dagars orienteringstävlingar, både klassisk sprintorientering men också orientering på mountainbike, MTBO. Tork finns även i år på plats som tävlingspartner. För där människor samlas krävs koll på hygienen och funktionella produkter som får alla att må bra.

Tork vill stötta initiativ som uppmuntrar till ett aktivt liv för hela familjen och då passar O-ringen perfekt. Här möts alla, från den internationella världseliten till vardagsmotionärerna. Deltagarna är mellan 5 och 95 år och tillsammans gör de cirka 75 000 etappstarter under de fem dagarnas tävling. Förutom det stora antalet deltagare lockar tävlingen ungefär 4 000 medföljande till varje arrangemang.

Sedan 1999 är O-ringen ett miljömärkt event som strävar efter att använda naturen på ett hänsynsfullt sätt. Det ställer krav även på tävlingens sponsorer och leverantörer som ska bedriva ett engagerat miljöarbete. De produkter som används ska också ha dokumenterat bra miljöprestanda.

Att Essity och Tork sponsrar tävlingen är naturligt. Vi förstår inte bara värdet av att ta hand om naturen, utan också vikten av hygien för en perfekt tävling. För den allra bästa uppladdningen är förstås att hålla sig frisk, både före och under tävlingen. Genom att tvätta och torka händerna ordentligt och använda handdesinfektion emellanåt får du ett bra skydd mot bakterier och virus som skulle kunna sabotera formen. handwashing.png

Vi ser fram emot en frisk, rolig och spännande folkfest i juli!


Tork sponsrar O-ringen med:
Kedjevikta dispenserservetter
Centrummatat papper till hygienstationerna
Tvål och handdesinfektion på hygienställ i restaurangtältet
Toalettpapper


Tillbaka
Skriv ut Ladda ner