peakserve_original.jpg
Toalettutrymme

En revolutionerande dispenser för högtrafikerade toalettutrymmen

2018/03/28

Att rita toalettutrymmen för ett stort antal besökare innebär särskilda utmaningar för dig som designer. På platser som sportarenor och flygplatser kan de stora folkmassorna resultera i överfulla eller smutsiga toalettutrymmen. Därför har Tork utvecklat Tork PeakServe® Continuous® Handduksdispenser, ett handavtorkningssystem som är särskilt anpassat för just högtrafikerade utrymmen.

Stora folkmängder ställer unika krav på offentliga toaletter och deras utrustning. Lokalvårdarna kämpar ofta med att hinna fylla på tvål och papper. De kan till och med ha svårt att få tillgång till toalettutrymmet under de mest välbesökta timmarna.
 
“Facility managers ska inte behöva välja mellan den höga kapaciteten hos pappershanddukar på rulle och den större flexibiliteten hos vikta handdukar – och inte designers heller! Vi bestämde oss för att kombinera det bästa av två världar i en revolutionerande hybrid. Man kanske tänker att 'det bara handlar om att torka händerna', men detta är en banbrytande innovation som gör märkbar skillnad för besökarna”, säger Karin Ahlenius, Senior Product Manager på Tork.
 
peakserve_refilling.jpg
 
Smarta dispensrar som intelligenta BIM-objekt
Som en viktig del av sitt erbjudande har Tork självklart gjort Tork PeakServe® Handduksdispenser tillgänglig som BIM-objekt i branschens mest populära format så som Revit, AutoCAD, SketchUp, ARCHICAD och Vectorworks 2017. Dessa digitala versioner av dispensern är lätta att integrera i ditt projekt för 3D-visualisering av din toalettutrymmesdesign. Du ser och kan ladda ner dem som BIM-objekt här.
 
Snabba fakta om Tork PeakServe®
• Pappershanddukarna matas fram en åt gången i ett kontinuerligt flöde 
• Marknadens största kapacitet med plats för 2 100 handdukar i en enda dispenser 
• Matar fram en handduk på 3 sekunder – jämfört med minst 10 sekunder torktid för marknadsledande lufthandtorkar 
• Kan fyllas på dubbelt så snabbt och när som helst 
• Förvarar dubbelt så många handdukar per kubikmeter tack vare komprimerade handduksbuntar
 
peakserve_lifestyle.jpg
 
Perfekt för högtrafikerade utrymmen
Tork PeakServe® är det perfekta handavtorkningssystemet för högtrafikerade utrymmen så som sportarenor, konserthallar, flygplatser och shoppingcenter. Läs mer om Tork PeakServe här.
 
552500_552508Overlapping.jpg
 
Välj mellan svart och vitt till din design
Handduksdispensern finns i både svart och vitt för att matcha din design och framhäva din vision utan att distrahera. Ladda ner din favorit idag!

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner