spring table_original.jpg
Dukning

Så skapar du en grönkantad vårdukning

2018/04/03

Det har varit en lång och kall vinter – för lång, eller hur? Just precis därför är det extra viktigt att ta vara på våren när den väl anländer, inte minst dess vackra, livfulla färger. Grönskan och skönheten, livet och pånyttfödelsen. Varför inte ge dina gäster lite extra sköna vårvibbar lagom till middagen? Så här gör du!

I samband med den här vårdukningen så valde vi en grön basfärg, kombinerad med en palett av livliga pastellfärger. Detta toppade vi med en vit bordsduk och matchande porslin. Eftersom våren är så starkt förknippad med växtlighet kändes det också självklart att komplettera upplevelsen med ranunklar och körsbärskvistar som vi placerade i praktiska glasburkar. På tal om grönt, blomknoppar från körsbärskvistarna funkar också riktigt bra som dekoration direkt på bordsduken.

Exklusiv linnekänsla utan krångelspring table.jpg
För att skapa den kompletta vårupplevelsen så gäller det att inte förbise de så viktiga detaljerna. Vi tycker att Tork LinStyle® middagsservetter är ett lysande exempel på detta. LinStyle-servetterna är särskilt framtagna för att både se ut och kännas som vanliga linneservetter, men med en viktig skillnad; de är gjorda av papper. Just därför behöver du varken tänka på att tvätta, sortera eller stryka – det är bara att slänga och ta nya.

I vårt dukningsförslag så valde vi att använda oss av två servetter per gäst: en större servett att ha i knät, samt en mindre servett som vikts ihop till en praktisk ficka med plats för besticken.

Söker du inspiration till fler kreativa servettvikningar?
På Torks Youtube-kanal hittar du mängder av nya, inspirerande instruktionsvideor på hur du kan vika kreativt med Tork LinStyle. Kolla in resultaten här!

Tork-produkter som användes i samband med den här dukningen:

• Tork LinStyle® Middagsservett Vit, 1/4 vikta: Art. 478711
• Tork LinStyle® Middagsservett Pistage, 1/4 vikt: Art. 478876 
• Tork LinStyle® Bordsduk på rulle Vit: Art. 474581 

Ladda ner produktbladet för Tork LinStyle® här bredvid.


Tillbaka
Skriv ut Ladda ner