Star-_original.jpg
Dukning

Kreativ höstdukning med Tork LinStyle®

2018/09/10

När det gäller kreativitet, så är hösten den årstid som verkligen bjuder till. Den är en dörröppnare till en rik palett av färger och material att inspireras av när du vill bjuda dina gäster på oförglömliga middagsupplevelser. Det här är dukningen för dig som inte är rädd för att mixa formell middagsetikett med vilda och färgglada former och blomster.

Att omfamna hösten kring middagsbordet handlar om att vara öppen för kontraster och förändring. Det finns mycket att tjäna på att inte hålla fast vid en särskild stil. Att blanda attribut som normalt förknippas med formella sittningar med extravaganta uttryck är ett smart sätt för att skapa minnesvärda upplevelser för dina gäster.
Star-mail-artimg.jpg
 
I vårt förslag lade vi grunden med en djupt blå Tork LinStyle®Bordsduk på rulle och vita klassiska tallrikar med blomdetaljer i matchande blått. Till det dukade vi upp med mässingsbestick och klassiska kristallglas.
 
Det får gärna gå lite vilt till
Tack vare att vi valt att gå på den klassiska linjen med glas, tallrikar och bestick – så ger det oss gott om utrymme att ta ut svängarna i blomsterarrangemanget. Clematis och stjärnflocka i kombination med anemoner och trädgårdsnejlikor bildar tillsammans en explosion av vilda intryck. För att balansera upp det, placerar vi kreationen i en sober, vit vas. Bilden kompletteras med ljusstakar och värmeljushållare i glas.
 
Tork LinStyle® – linnekänsla utan krångel
Sobert eller vilt i all ära – när det kommer till valet av middagsservetter är valet dock detsamma. Tork LinStyle är skapta för att se ut och kännas som riktig textil. Detta gör det till ett perfekt val, inte minst för dig som är verksam i restaurangbranschen. I synnerhet om du vill ägna dig åt servettvikningens ädla konst: Låt oss presentera servettvikningen ”Stjärnan”.
 
Lär dig vika Stjärnan
Att vika en stjärna av Tork LinStyle® Middagsservett Midnattsblå är en utmaning, men väl värt mödan när du ser hur imponerade dina gäster blir. Varför inte ge det ett försök? Följ vår steg-för-steg video för att enkelt lära dig behärska vikningen. 
 
Vill du lära dig fler servettvikningar?
På vår YouTube-kanal Tork Sverige finns många nya, inspirerande steg-för-steg-videor som visar hur du enkelt kan vika med Tork LinStyle® servetter.
 
Tork produkter som används i dukningen:
Tork LinStyle® Middagsservett Midnattsblå 1/4 fold: Art. 478856 
Tork LinStyle® Bordsduk på rulle, Midnattsblå: Art. 474590
 
Ladda ned Tork LinStyle® brochyren här bredvd

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner