Centrefeed_dispenser_run-out-indicator_orginal.jpg
Avtorkning och rengöring

Inga överraskningar och inga stressade påfyllningar

2017/11/08

Oavsett om du jobbar på hotell, restaurang eller café, har Tork en kombination av papper och dispenser som passar dina behov

Tork Centrummatat papper är en av våra populäraste pappersrullar! Du kan hitta en centrummatad rulle nästan överallt, det har använts i en mängd arbetsplatser i över 40 år. Ibland tar pappret i dispensern såklart slut men tack vare produktnyhet kommer det numer aldrig som en överraskning.
 
Nya Tork slutindikator ger gott om tid att förbereda påfyllning av Tork centrummatat papper. Blå linjer syns på pappret när det är fyra meter kvar av rullen vilket signalerar att det är dags att fylla på. Plötsligt spill på bänken, klet på golvet eller behov av att snabbt torka händerna… Oavsett situation kommer du aldrig vara utan papper. 
run_out_indicator_article.jpg
 
Det handlar dessutom om effektivitet. Förberedelse innebär att ingen behöver stressa för att fylla på papper och därmed förlora tid, effektivitet och bli störd i arbetet; något som Angela Nydén, Senior Product Manager på SCA, Tork, har insikt om. 
 
”Vi vet från kundundersökningar att det är svårt för användare att se när den centrummatade rullen är på väg att ta slut vilket medför avbrott i arbetet. Därför är vi mycket nöjda med att kunna presentera Tork slutindikator som minskar dessa störningar i arbetet. Tester har visat att 75 % av respondenterna uppskattar den här produktnyheten vilket är fantastiskt bra gensvar!”
 
Tork centrummatat med slutindikator finns tillgängligt för omedelbar leverans från din närmaste återförsäljare av Tork.
 
Mer information finner du här

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner