Wedding_original.jpg
Dukning

Skapa en romantisk bröllopsmiddag

2018/07/06

Det är kärlek i luften – och lekfullhet. Bröllop är ett av de minnesvärda tillfällen då perfektion betyder allt, ända ner till färgerna i blomsterarrangemangen och kvalitetskänslan i servetterna. Här kommer ett inspirerande förslag på hur du skapar en romantisk atmosfär kring bordet.

Att duka för ett bröllop är en uppgift full av kreativa möjligheter, men även fallgropar som kan vara svåra att förutse; det är alltför lätt att gå till överdrift. Därför lägger vi grunden med en enkel, vit Tork Bordsduk som matchas av vita tallrikar. Finesserna ligger istället på de subtila, kreativa detaljerna.
 
De blomstrande detaljerna
Blommor är en huvudingrediens i nästan alla bröllop. För att finna den perfekta balansen mellan festlighet och elegans valde vi ett arrangemang med klassiska vita rosor och inslag av trendiga rosa nejlikor. Buketterna kompletteras av luftig brudslöja. På tal om brudslöja: den är en idealisk dekoration till vinglasen. Bind fast ett par kvistar på varje glas, så är det klart.

Placeringskort av rosenblad
Säkert blev det mängder av rosenblad över från blomsterarrangemanget. Varför inte göra fina placeringskort av dem? Det blir genuint, personligt och romantiskt på samma gång.

Tork LinStyle® – linnekänsla utan krångel
Även de små detaljerna hjälper till att skapa den stora bröllopsupplevelsen, som att välja servetter. Eftersom de är gjorda för att se ut och kännas som riktig textil är Tork LinStyle® det perfekta valet. Särskilt om du vill ägna dig åt servettvikningens ädla konst: Låt oss presentera servettvikningarna Smokingen och Ballerinan! wedding_square.jpg
 
Vikningsguide för Smokingen och Ballerinan
Till den här dukningen har vi valt att ge gästerna specialvikta servetter. Vi viker en smoking av Tork LinStyle® Middagsservett Kakao och en ballerinaklänning av Tork LinStyle® Middagsservett Champagne för att lägga till lite extra finess. Vill du försöka? Följ hur man gör steg för steg i våra tutorials som är enkla att följa.

Vill du se tutorials till fler servettvikningar?
På vår YouTube-kanal hittar du många inspirerande steg-för-steg-videor om hur du viker med Tork LinStyle® servetter.
 
 
Tork produkter som användas i den här dukningen:
Tork LinStyle® Middagsservett Kakao, 1/4 vikt: Art. 478727
Tork LinStyle® Middagsservett Champagne, 1/4 vikt: Art. 478712
Tork LinStyle® Bordsduk på rulle, vit, Art. 474581
 
Ladda ner broschyren om Tork LinStyle® här bredvid.

Tillbaka
Skriv ut Ladda ner