tork winter 2017 original.jpg
Dukning

En oförglömlig vintermiddag

2017/12/29

Vintern är kontrasternas tid. Slumrande natur möter sportaktiviteter. Is och snö möter ved och brasor. Vad kan då passa bättre än att bjuda på en varm middagsupplevelse när kylan griper tag om årstiden? Låt oss duka fram till en vintermiddag – med Tork LinStyle® middagsservetter.

Det finns ett gammalt ordspråk som lyder: “En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.” Det är svårt att hitta ett bättre sätt att beskriva temat för vår eleganta vinterdukning. Inspirationen har vi hämtat i kontrasterna mellan ljusa, snötäckta vinterlandskap och förtrollande mörk vinterskog. I grunden utgår vi från vita tallrikar. Genom att därefter addera säsongens växter, tunna träbitar och levande ljus, slår vi an tonen för en oförglömlig middagsstund.

Utnyttja gråzonerna

Som komplement till vår vintriga färgpalett, valde vi att duka med LinStyle® middagsservetter i vitt och antracitgrått. Med sin karaktäristiska linnekänsla är LinStyle®-servetter betydligt mjukare och kraftigare än vanliga pappersservetter. Det ger en lyxig linnekänsla, utan att du ska behöva tvätta och stryka. Den fylliga antracitgrå färgen är också ett utmärkt val när du vill tillföra en mjukare färgton. Två middagsservetter om varandra skapar också en enkel, men stilren menyhållare.

tork winter 2017 13944.jpg

Låt moder jord göra jobbet

Naturens material lämpar sig extra väl i samband med en vinterdukning. Därför har vi låtit moder jord stå för finliret. Tunna träbitar funkar perfekt som underlägg till de levande ljusen. Toppa kreationen med säsongens blommor.

Vintern är här, så ta det kallt. Och ha en underbar middagsstund. 

En liten checklista för vinterdukningen:

1. Tork LinStyle® middagsservetter bidrar med en lyxig textilkänsla.
2. Kombinera neutrala basfärger med toner från naturens eget skafferi.
3. Addera levande ljus för extra mys.  

Söker du inspiration till fler kreativa servettvikningar?

På Tork Sveriges Youtube-kanal hittar du mängder av nya, inspirerande instruktionsvideor på hur du kan vika kreativt med Tork LinStyle. Kolla in resultaten här!

Tork-produkter i dukningen:

• Tork LinStyle® Middagsservett Vit, Art. 478711
• Tork LinStyle® Middagsservett Antracit, Art. 478882

Läs mer om Tork LinStyle® och beställ kostnadsfria prover här


Tillbaka
Skriv ut Ladda ner