BIM_article_original.jpg

En dispenserlinje i rostfri elegans

För att göra det enklare att bidra med design i exklusiva hygienutrymmen har Tork lanserat en dispenserserie i rostfritt stål.

 
Tork Image Design serien är utvecklad för att passa in i exklusiva toalettutrymmen och erbjuda besökarna en upplevelse utöver det vanliga. Dispensrarna kombinerar exklusiv design med funktionalitet på bästa sätt, allt för att göra dina uppdragsgivare nöjda då intrycket av ett toalettutrymme speglar företagets profil. Varje Image Design-dispenser har en stomme i mjukborstat rostfritt stål, fina linjer och subtila kurvor. En speciell ytbehandling förhindrar fingeravtryck och håller dispensern fri från fläckar. Serien har redan vunnit flera prestigefyllda designpriser; CMS Purus Award, Red Dot Award och Svenska Designpriset.
TORK UK 4 WR 0139.jpg
Finns som BIM-objekt
 
BIM-objekt för Tork dispensrar i olika format är en självklar del av Tork service. Det gör det enkelt att arbeta med dispensrarna och att visualisera dina ritningar för hygien-utrymmena i 3D-modeller. Image Design™-serien finns tillgänglig som BIM-objekt för ArchiCAD och Revit. Vissa objekt kan även laddas ned för SketchUp, Vectorworks och AutoCAD. 


När innovation har betydelse
 
Tork Image Design omfattar åtta dispensrar med gemensamt utseende och känsla. Till exempel är de sensorstyrda, beröringsfria dispensrarna idealiska för hygienutrymmen som kräver extra god hygien eller helt enkelt en mer sofistikerad stil. Det finns också en manuell tvålpump med en mer universell form, utrustad med en knapp som är enkel att hantera för alla – även barn, äldre och funktionshindrade.
 
För att ytterligare förbättra upplevelsen av toalettutrymmet, kan man lägga till fristående handduksdispensrar som placeras på handfatet. Ett annat tips är att inkludera den nya klädkroken i samma stil som dispensrarna. Studier visar att besökare uppskattar att inte behöva sätta sina tillhörigheter på golvet.
TORK UK 3 WR 0596.jpg
 
Tork Image Design är det perfekta valet för dina designprojekt för toalettutrymmen på t.ex. exklusiva kontor, privata kliniker, golfklubbar, hotell och restauranger. En design som imponerar på dina uppdragsgivare och deras kunder. Du, å andra sidan, kan vara säker på att SCA och Tork – med många års erfarenhet inom utveckling av dispensrar – har tryggat funktionaliteten.