get-detailed-lift-off-original.jpg

Få flygplan tillbaka upp i luften snabbare

Ett flygplan på marken ger kostnader.
Ett flygplan i luften ger inkomster.
Ett flygplan som krånglar i luften leder till en katastrof.
 
Underhåll av flygplan handlar om att minimera driftstopp – utan att äventyra kvalitet och säkerhet. Tekniker har avancerade verktyg och har genomgått många års utbildning för att kunna ta hand om utrustning för miljarder kronor och säkerhet för tusentals liv. Dock använder många fortfarande tygtrasor när det finns moderna produkter för avtorkning och rengöring. Det leder till att de förlorar tid och service tar för lång tid.
 

Byt från tygtrasor till rengöringsdukar

Tork rengöringsdukar är nästa generations rengöringsprodukt för industrier. De har tagits fram i enlighet med flygindustrin och är BMS-certifierade för att kunna hantera världens högsta säkerhetskrav. Jämfört med tygtrasor blir rengöring och avtorkning lättare och mer effektiv (enligt tester vid Swerea Research Institute).
Att ha moderna produkter för avtorkning och rengöring handlar också om få kunders tillit. Tygtrasor ger en stökig produktionshall och intrycket av att inte ha uppdaterad teknologi, vilket ger lägre poäng i kundundersökningar.
 

Öka produktiviteten utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet

Många MRO-uppgifter kräver avtorkning och rengöring. Deras komplexitet gör att teknikerna sköter detta manuellt. På grund av tygtrasornas dåliga resultat tillbringar tekniker allt för mycket tid och kraft på att torka av och rengöra – istället för uppgifter av större värde. Det ger till slut en mer effektiv användning av dina anställdas tid. Tork rengöringsdukar absorberar mycket mer än tygtrasor, luddar inte och är antistatiska. Att använda dem resulterar i...
  • 30 % mindre tid
  • 20 % mindre insats
  • 40 % mindre lösningsmedel
 
Get-detailed-LiftOff_TOL_GD_850x350_2.jpg
 

Sätt värde på dina teknikers tid

Kontroll av ett flygplan tar vanligtvis 50 000 arbetstimmar. Hur skulle det vara att spara lite av den tiden? Rengöringsdukar från Tork kommer med ett system av dispensrar som flexibelt kan placeras runt arbetsstationer. På så sätt uppnår du bättre överensstämmelse med 5S och kan säkerställa att rätt produkter alltid finns på rätt plats för rätt händer. Ingen mer tid bortkastad på att gå genom hangaren för att hämta eller slänga tygtrasor.
 

Minska VOC-utsläpp och uppnå din ISO-certifiering

MRO-uppgifter kräver ofta användning av lösningsmedel. Tygtrasor är klumpiga och kräver onödigt stora mänger lösningsmedel, vilket utsätter tekniker för höga nivåer av VOC-utsläpp. Rengöringsdukar från Tork kräver mindre lösningsmedel för att få jobbet gjort – vilket hjälper dig att uppnå din ISO-certifiering och ger en bättre arbetsmiljö.

Skriv ut Ladda ner