Tork-bestx2-original.jpg

Förbättra din kundnöjdhet

Som leverantör till andra industrier kan kundnöjdhet bära eller sänka din verksamhet. Så enkelt är det. Och när dina kunder kommer på besök vill de gärna se en modern, ren och välorganiserad produktionsmiljö. Men smutsiga gamla tygtrasor i stora högar ger ett stökigt och oprofessionellt intryck, oavsett hur moderna dina lokaler och maskiner är.

”Om det är stökigt på fabriken ger det intrycket att sämre produkter produceras där, att företaget är mindre professionellt.”
– Arbetsledare för kvalitetssäkring, Polen

Byt från tygtrasor till Tork rengöringsdukar

Ett av de lättaste och snabbaste sätten att öka dina chanser för förbättrad kundnöjdhet är att byta till Tork rengöringsdukar – nästa generations rengöring för industrier. De hjälper dina anställda att rengöra och torka av snabbare, enklare och mer effektivt. Och i kombination med våra moderna dispensrar säkerställer de en renare arbetsmiljö och i enlighet med 5S. Det ger dina lokaler ett professionellt utseende och tydliggör att du är en partner som levererar produkter av hög kvalitet. Detta i sin tur ger högre poäng i kundundersökningar och hjälper dig att behålla och attrahera kunder.

Förbättra kvalitet genom konsekventa resultat

Tygtrasor består ofta av gamla kläder i olika material som klippts sönder. Detta ger inkonsekventa resultat. Tork rengöringsdukar är speciellt designade för varje uppgift. Och de ger samma goda resultat varje gång. När du vet exakt vad du kan förvänta dig från rengöringsprodukter går avtorkning och rengöring snabbare och lättare. Det gör att dina anställa blir mer benägna att göra jobbet ordentligt och det minskar risken för halvmesyrer. Resultatet: högre och mer konsekvent kvalitet.

Höj motivationen

Ett rent fabriksgolv stärker också arbetsmoralen bland chefer och operatörer och motiverar dem att jobba och prestera bättre. Och när saker och ting går smidigare är det mer troligt att de anställda får sina bonusar – vilket gör dem mer motiverade och gladare på jobbet. Att investera i bättre avtorkning och rengöring är en investering i dina anställda.

Sänk dina stressnivåer

Alla vet att det finns otaliga mängder saker att tänka på när det är en kundnöjdhetsundersökning på gång. Med Tork rengöringsdukar har du en sak mindre att oroa dig över. Det är bra inte bara för din kundnöjdhet utan också för din stressnivå.


Skriv ut Ladda ner