Små detaljer som gör skillnad

Dokumenterade produktivitetsfördelar

I dag använder många tyg- och hyrtrasor för avtorknings- och rengöringsuppgifter inom tillverkningsindustrin i Europa.
Oberoende tester har visat att Tork exelCLEAN™ rengöringsdukar överträffar tyg- och hyrtrasor genom att spara tid, insatser och lösningsmedel som används för samma uppgift:
 
  • Upp till 35 % mindre tid

  • Upp till 40 % mindre lösningsmedel

  • Upp till 30 % mindre ansträngning

 
När det gäller kontinuerlig förbättring räknas varje sekund, oavsett var den kommer ifrån. Du kan installera den senaste tekniken med den perfekta utformningen för organisationen. Du kan optimera produktionslinjer och utbilda dina anställda med den bästa kompetensen. Men när du ser till helheten är det lätt att glömma de små avgörande detaljerna, som rengöring och underhåll. Det är därför som tygtrasor tillhör det förgångna. Det är dags att bryta sig loss från traditioner och tygtrasor. Det är dags att gå in på detaljerna.
 
Torkwiper2_Original.jpg

Prestanda börjar med dina anställda

När det gäller att förbättra prestandan är det inte alltid enkelt att få operativa insatser att fungera i praktiken. Lär dig hur du omsätter planerna i praktiken genom att ta reda på dina anställdas behov och stöd dem med enkla och flexibla avtorknings- och rengöringsprodukter för varaktiga förändringar.


Rengöring handlar om att bry sig

Underhåll handlar inte bara om att bry sig om sina maskiner. Det handlar om att bry sig om sina anställda. Forskning visar att underhållsaktiviteter är en vanlig källa till olyckor. Att göra rätt från grunden kan ha en stor påverkan på din övergripande säkerhetsprestanda.

Skriv ut Ladda ner