Små detaljer som gör skillnad

Rengöring och underhåll är detaljer som är lätt att förbise men som kan erbjuda stora möjligheter

 
När det gäller kontinuerlig förbättring räknas varje sekund, oavsett var den kommer ifrån. Du kan installera den senaste tekniken med den perfekta utformningen för organisationen. Du kan optimera produktionslinjer och utbilda dina anställda med den bästa kompetensen. Men när du ser till helheten är det lätt att glömma de små avgörande detaljerna, som rengöring och underhåll. Det är därför som tygtrasor tillhör det förgångna. Det är dags att bryta sig loss från traditioner och tygtrasor. Det är dags att gå in på detaljerna.
 
GetDetailed_Bestx2_TOL_700x500_2.jpg


Förbättra din kundnöjdhet

Som leverantör till andra industrier kan kundnöjdhet bära eller sänka din verksamhet. Tork rengöringsdukar hjälper dig att förbättra kvalitet och kan placeras i moderna och passande dispensrar. Detta håller arbetsplatsen välstädad i enlighet med 5S och ger ett mer professionellt intryck och högre kundnöjdhet. Ett rent fabriksgolv stärker också arbetsmoralen bland chefer och operatörer och motiverar dem att jobba och prestera bättre. 
Läs artikel

Get-detailed-lift-off-rectangle.jpg


Få flygplan tillbaka upp i luften snabbare

Underhåll av flygplan handlar om att minimera driftstopp – utan att äventyra kvalitet och säkerhet. Tekniker har avancerade verktyg och har genomgått många års utbildning för att kunna ta hand om utrustning för miljarder kronor och säkerhet för tusentals liv. Dock använder många fortfarande tygtrasor när det finns moderna produkter för avtorkning och rengöring. Det leder till att de förlorar tid och service tar för lång tid.
 

Prestanda börjar med dina anställda

När det gäller att förbättra prestandan är det inte alltid enkelt att få operativa insatser att fungera i praktiken. Lär dig hur du omsätter planerna i praktiken genom att ta reda på dina anställdas behov och stöd dem med enkla och flexibla avtorknings- och rengöringsprodukter för varaktiga förändringar.


Rengöring handlar om att bry sig

Underhåll handlar inte bara om att bry sig om sina maskiner. Det handlar om att bry sig om sina anställda. Forskning visar att underhållsaktiviteter är en vanlig källa till olyckor. Att göra rätt från grunden kan ha en stor påverkan på din övergripande säkerhetsprestanda.

Dokumenterade produktivitetsfördelar

I dag använder majoriteten av kunderna tyg- och hyrtrasor för avtorknings- och rengöringsuppgifter inom tillverkningsindustrin i Europa.
Oberoende tester har visat att Tork exelCLEAN™ rengöringsdukar överträffar tyg- och hyrtrasor genom att spara tid, insatser och lösningsmedel som används för samma uppgift:
 
  • Upp till 35 % mindre tid

  • Upp till 41 % mindre lösningsmedel

  • Upp till 31 % mindre insatser


Skriv ut Ladda ner