keep_kitchen_going_original

Köp Tork Reflex

Klicka nedan för att komma direkt till en webbutik.

 
 
 
Finns inte din vanliga återförsäljare i listan? 
Kontakta dem direkt, de flesta har eller kan beställa hem Tork Reflex till sitt sortiment.
 
Vill du ha ett besök från din distributör eller Tork?
 
 

Papper som garanterar hygien nära till hands

Oavsett om du har en egen foodtruck, driver pizzerian på hörnet eller jobbar i ett stort restaurangkök, är ett bra flöde viktigt i köket. Med begränsat utrymme och tid spelar varje detalj roll. Att har rätt hygienlösningar, på utvalda platser, gör det enkelt att hålla köket rent – du gör det utan att tänka på det. Tork Reflex ökar effektiviteten i köket och minskar konsumtionen av papper.  


Välj den storlek och färg på dispenser som passar dig!

Tork Reflex dispenserserie finns i Performance design i färgerna vit resp turkos. Välj mellan två storlekar; Mini M3 (art.nr 473177 och 473167) eller M4 (art.nr 473190, 473180 och 473186). Ladda din dispenser med Tork Reflex papper för att få ett ark i taget-dispensering. Alla pappersullar är märkta med EU Ecolabel och är livsmedelsgodkända.


Hygienisk och användarvänlig dispenser

Roterande munstycket gör att du kan ta papper från alla vinklar. Minskad risk för korskontaminering genom att du endast vidrör pappret du tar. Avtagbar kåpa gör dispensern lättare att rengöra.

Kontrollera kostnader och avfall

Med utmatning av ett ark i taget får du bättre kontroll över papperskonsumtionen. Refillerna räcker längre vilket innebär färre avbrott i köket. Slutindikator som visar när pappret håller på att ta slut.


Skriv ut Ladda ner