SummerStyling_original.jpg

Sommarens ljus

Vad sommarljuset betyder för din dukning

Vi frossar i sommarblommor och primörer. Himlen och havet ger oss associationer till sommar och sommarens fräscha färger och vi dras till nyanser som pasteller och blå toner. 
Image_for_article2_300x200.jpg
 
Under sommarsäsongen serverar vi gärna lite lättare rätter och dukar med pasteller som förstärker känslan av årstidens skira ljus. Dukningen ska höja upplevelsen av måltiden och locka till bords.  
 
Till den här dukningen har vi använt Tork LinStyle® middagsservett i färgen Aquablå. Vi har förstärkt effekten med turkosa assietter, ett visuellt knep som lockar fram färgen och känslan i dukningen. Perfekt för sommarens dukningar vid bröllop och fest. Vid sådana evenemang krävs mycket förberedelser och då hjälper det att kunna enkla och effektiva knep.
 
Image_for_article3_200x300.jpg
Men även de allra enklaste middagar kan förhöjas med vackra kulörer och blommor. Har du inga stora blomsteruppsättningar kan en enkel blomma i ett lågt vattenglas bli lika vackert. Här får vi fram en naturlig känsla med låga, täta buketter av rosor, nejlikor, prästkragar och gröna kvistar. Vid varje kuvert ligger en stor vit servett, Tork LinStyle® XL middagsservett – det är fint att ha något under varje tallrik som ramar in dukningen.
 
Ha en skön sommar!
 
 
 
 
 


Här är din checklista för sommardukningen:
  1. Servettringar – tryck logotyper, namn, tänkvärda ord eller en liten meny 
  2. Brutna servetter – vik servetten dubbel och trä över servettringen
  3. Färger – använd olika färger på tallrikar och servetter för den visuella effekten  
  4. Dekorationer ¬– enkla blommor i låga vattenglas eller låga täta buketter med gröna kvistar  
  5. En extra stor middagsservett för att rama in varje kuvert
 
Duka med servetter från Tork: