Våra system utformas för att hålla för flera generationer av användare

Vi vet att du behöver pålitliga system så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Därför går alla system vi utvecklar igenom rigorösa labb- och fälttester och kvalitetskontroller innan vi introducerar dem för dig.

Det är inte ovanligt att hitta Tork dispensrar som är väldigt gamla. Ibland kan du till och med hitta Tork dispensrar som har suttit på väggen sedan 1980-talet, vilket innebär att de har försett miljontals gäster med tvål, handdukar och toalettpapper. Eftersom de fortsätter att fungera.
 
TOL_wolfs_714x294.jpg
 
 Tork dispensrar från 1980-talet

Multipla tester, miljontals gånger

Hela system med dispensrar och refiller testas i våra avancerade laboratorier för att kontrollera dispenseringsfunktion, mekanisk och kemisk hållbarhet och för att se till att de uppfyller våra höga standarder. Vi använder industriella robotar för att säkerställa mekanisk hållbarhet och testar miljontals dispenseringscykler. Vi utför falltester, reptester, paketeringstester, förvaringstester i låga och höga temperaturer, kemiska hållbarhetstester och andra tester för att säkerställa att du alltid kan lita på att våra produkter får jobbet gjort.

“Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra produkter möter den standard som gör oss till en global ledare inom professionell hygien. Prova våra system – du kommer att märka skillnaden.” 

- Agneta Rydenstam, Global Laboratory Services Manager, Tork


TOL_wolfs2_714x294.jpg

Utformade och testade för alla sorters användning

På Tork tillverkar vi produkter som är redo för den verkliga världen. Även om ett dispensersystem från början utformades för ett kontor kan det senare komma att användas under väldigt olika förhållanden, allt från i en pub till en sportarena . Fälttester exponerar våra system för det väntade och det oväntade, och ser till att de kan hantera båda. Resultatet är produkter som är så problemfria och pålitliga som möjligt.
 
Så det är ingen slump att man ibland hittar gamla Tork system som fortfarande används. Våra anställda som utför produktteser är ute och jobbar varje dag på labbet, på fältet och till och med i skogen för att säkerställa att våra produkter är av exceptionell kvalitet. Så att du kan överlämna hygienen till oss och fokusera på det som är viktigast – att ta hand om ditt företag.

Skriv ut Ladda ner